AKTUELNO

Svoj emotivni život više ne eksponira javno!

Sunčica Travica javnosti je poznata po svojoj manekenskoj karijeri, ali i ljubavnom životu, koji je bio više nego buran.

Manekenka je bila sa teniserom Viktorom Troickim, a nakon toga je ljubav pronašla u fudbaleru Aleksandru Radišiću. Sunčica je 2009. godine uplovila u romansu sa Viktorom Troickim. Njih dvoje imali su burnu ljubav, pa su se tako mirili i raskidali, da bi se na kraju 2014. godine potpuno rastali.

Troicki se kasnije oženio, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, do kraha je došlo kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, zbog čega je Aleksandar bio ljubomoran.

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato deli brojne izazovne fotografije koje neretko obraduju pripadnike jačeg pola.

Autor: M.K.