AKTUELNO

Janjuš nije želeo da peva!

Drugu "Zadrugoviziju" zaredom na velikoj sceni zajedno nastupaju Maja Marinković i Janjuš. Tema poslednje "Zadrugovizije" četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu su pesme koje najbolje opisuje učešće grupa koje ih izvode. Maja i Janjuš odlučili su se da je za njih to pesma "Kada sanjaš", grupe "Dobar, Loš, Zao".

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je sedeo na garnituri i sve vreme pravio izraze negodovanja, dok je Maja pevala pesmu najveselije što je mogla, a njen stajling ostavio je sve bez teksta. Maja je dala sve od sebe, dok se Janjuš nije ni pomerio sa kauča.

Foto: TV Pink Printscreen

Majin i Janjušev nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš, moja dva omiljena idiota. Putujući cirkus. Samo mi recite gde nastupate posle Zadruge, da dođem da vas gledam. Priredili ste nam fantastične epizode... Janjuše, razumem tvoju situaciju, ali zašto je odbacuješ? Ovo je ludilo jedno, ne palite se toliko. Nemoj da je odbacuješ... Majo, ti se smiri. Izvukla si večeras situaciju. Janjuše, ostani do kraja i bori se, stisni m*da do kraja! Nosi se sa svojom situacijom. Razveden si, dete je tvoje, pa je tvoje, moraće da te voli. Umeš li ti da voliš? Nemoj samo da budeš gubitnik... Majo, tebi džaba svi što pričaju i tata, i baba... - poručila je Stanija.

Maju su ganule Stanijine reči, pa je pustila suzu.

Majče, izdominirala si, jer nije imao ko drugi... Janjuš je samo sedeo. Majo, imaćeš poene - istakla je Ljupka Stević.
Majče, divna si. Citiraću omiljenu književnicu Kiju Kockar, koliko si lepa, toliko si luda - dodao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sta Stanijom, dva omiljena idiota, volim da gledam vaše klipove... Ne znam šta da vam kažem... Janjuše, žao mi je što nisi pravio one face. Osvrnuću se na tvoje sadašnje učešće, ispolji taj svoj humor, volim da vidim kad se šališ sa mojom mamom. Vama nema pomoći... Morate to da rešite - poručila je Kija.
Janjuše, ti si najveći folirant na svetu, toliko je voliš, siguran sam da bi pustio dve suze kad bi izašla Maja... Vi ste "Zadruga 4", ne znam da li ste svesni... Vi ste najjači. Kakvi klipovi, to je ludilo - rekao im je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, dotakli ste dno, nemamo šta da vam kažemo. Stvarno niste normalni - dodala je Kija.
Ali vas gledamo, isplivajte iz tog dna. Janjuše, ona te voli! Voliš i ti nju. Ako ode, ti ćeš da crkneš - poručila je Stanija.
Ali vi pravite šou... Svaka vaša svađa će ostaviti traga! - istakao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj ti svoju ćerku, pa sve ostalo deset mesta prazno - poručila je Kija.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Janjuš

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija