AKTUELNO

Šok!

O pevačici Katarini Živković se dosta spekuliše u proteklom periodu, a ona je za naš portal odlučila da progovori o svim intrigama o njenom životu, koji vrlo dobro krije od očiju javnosti.

Poznata po velikim hitovima, Katarina ne krije da je presrećna što su se živi nastupi vratili, te ističe da joj je kontakt sa publikom veoma nedostajao. Prošle noći imala je prvi nastup nakon što su mere protiv korone promenjene.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Poslednjih nedelja dosta se priča u medijima o nadri lekarstvu, te su mnoge žrtve progovorila o estetskim zahtavima zbog kojih su dobili unakažen fizički izgled. Kao javna ličnost, Katarina rado deli sa pratiocima na društvenim mrežama sve o njenim estetskim zahvatima koje radi, te preporučuje samo proverene klinike.

Ja znam da je sve to prijavljeno i da su uhapšeni nadri lekari koji su radili to što su radili. Ja kao javna ličnost apelujem na druga javne ličnosti da ne raklamiraju neki proizvod u koji nisu sigurni. Ja sam zaštitno lice jedneklinike, i nikada ne bih menjala kliniku, preporučujem je i prijateljima i neprijateljima, i rado na Instagramu podelim šta sam radila, zato što im verujem i znam da su najbolji - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Upitali smo Katarinu i da nam prokomentariše spekulacije i pisanja po medijima da je tokom pandemije imala depresivne trenutke, ali i da je bankrotirala, što je ona demantovala, a onda nam je o ljubavnom statusu kroz osmeh prokomentarisala.

Depresivne momente nisam imala, ali svako od nas je imao te padove, emotivne, kada im jednostavno nije ni do čega, mislim da su ljudi navikli da smo mi nasmejani. Što se tiče bankrtoa, nisam radila toliko dugo i nismo zarađivali, ali bankrot se nije desio. Ljubavni status je moja privatna stvar!

Odmah potom smo je upitali da li postoji mogućnost da u skorije vreme stane na ,,ludi kamen", a ona nam je kroz osmeh i šalu poručila da je venčanje u ponedeljak.

Rekla sam da je to privatna stvar, a venčanje u ponedeljak, haha - završava razgovor pevačica sa osmehom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Katarina Živković