AKTUELNO

Scenarista TV serije u kojoj se proslavio popularni glumac progovorio je za Pink.rs.

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je rano jutros od posledica srčanog udara, a ovu tragičnu informaciju primio je i čuveni Siniša Pavić, scenarista "Porodičnog blaga" - TV serije u kojoj se glumac proslavio.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još... ĆERKA GA PRONAŠLA MRTVOG U KUĆI?! Tika Špic OČAJAN zbog SMRTI KUMA ĐOŠE, evo šta je rekao! (FOTO)

- Čuo sam za Bogoljuba, pre pola sata su mi javili. Ovo mi je veliko iznenađenje, žao mi je čoveka. Nekako je ušao u sve ono što ja radim i to na velika vrata, u svoje vreme. Bio je vrlo drag - zaočeo je Pavić priču za Pink.rs, a onda nastavio:

Foto: YouTube screenshot

- Nadam se da će ostati upamćen kao Đoša. Napravio je ulogu koja se ne zaboravlja, to je ostalo uz njega kao neka vrsta njegovog zaštitnog znaka. Video sam ga u Vlasotincu u KUD-u kada je igrao kao mlad glumac, zapazio sam da je veoma talentovan, pa sam ga uzeo za ulogu nekog ko odgovara ovom podneblju. Ubeđivao sam ljude u Beogradu da je dobar glumac i da ga treba angažovati, a na probi je bio tako dobar da su mi rekli:"Daj ga odmah!". Tako je prošlo i kod gledalaca i u javnosti. On je, na neki način, za publiku bio najatraktivniji, zajedno sa Tikom Špicom. On ga je čak i predložio, bio su nerazdvojni - prisetio se Pavić.

Foto: YouTube screenshot

- U to vreme sam počeo da pišem seriju, Tiku Špica sam oformio, ali Đošu ne. Predrag Smiljković me je pitao da li može i Đoša da igra, a onda sam zaključio da je dobro da imam par, da se dopunjuju. Bili su idealni partneri - otkrio je Siniša i otkrio da je Bogoljub bio izuzetno profesionalan.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još... GLUMAČKA SCENA ZAVIJENA U CRNO! Ovako su Đošine kolege reagovale na vest o njegovoj IZNENADNOJ SMRTI!

- Bio je vrlo disciplinovan, sledio je rediteljska uputstva. Bio je, prosto, zahvalan glumac. Niko Đošu ne bi mogao da odigra tako kao što je on. Bio je omiljen, doživljavali su ga kao čoveka iz naroda. To su oni dragoceni likovi koji govore ono što drugi ne govore, a imaju neku logiku i razumljive su ljudima. Poentirao je, u tekstovima sam mu davao ono što se zove "smeč lopta".

Za sam kraj razgovora, Siniša Pavić otkrio je za je Đoša najviše na svetu voleo život.

Foto: Pink.rs

Voleo je život mnogo i sve oblike života. Niko nije mogao da utiče na njega. To mu je, verovatno, malo skratilo život jer ga je živeo vrlo intenzivno, u svakom minutu - završio je on.

D. Tanasijević

#Bogoljub Mitić Đoša

#Smrt

#Tragedija

#glumac

'