AKTUELNO

Okupila najbliže!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras u svojoj velelepnoj vili na Dedinju proslavlja 48. rođendan! Pevačica je rešila da okupi najbliže prijatelje i drage ljude, a nema sumnje da će ovo biti još jedna luda žurka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Zvanice su već počele da pristižu, a nešto posle 20 časova i 30 minuta među prvima se pojavima modna kreatorka Marijana Mateus. Ona je sa osmehom na licu pozirala pripadnicima sedme sile, a Ceci je donela ogroman buket belog cveća.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Nakon nje, na slavlju su se pojavili pevačica Viki Miljković sa suprugom Tašketom. Ona je, inače, uvek viđena na Cecinim slavljima, a poznato je da njih dve nisu samo koleginice i prijateljice, već i kume. Taške i Viki su takođe, kao i Marijana Mateus, doneli veliki buket cveća.

Za žurku sam uvek spremna. Ona je uvek sjajan organizator svega. Ceci pre svega želim dobro zdravlje, da bude srećna, zaljubljena i još jača. Ona je uvek mladolika, to je ta južna pruga - rekla je Viki Miljković.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

A bez buketa cveća nisu bili ni popularni pevač Saša Matić i njegova supruga. I njih dvoje su nasmejani i raspoloženi stigli na Cecino slavlje.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Direktor CEBEF-a i popularni tekstopisac i kompozitor Damir Handanović takođe je stigao na gala feštu, a kao i prethodni gosti, on je nosio u rukama veliki buket cveća.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Nešto kasnije, na rođendan je došao i Filip Krajinović u pratnji zgodne crnke.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: N.V./M.M.