AKTUELNO

Au, druže!

Noć za nama donela je razna previranja, a između ostalog došlo je i do rasprave između Jovane Ljubisavljević i Nadice Zeljković. Njih dve su opasno zaratile, o čemu više možete pročitati u tekstu u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Na sve ovo nije ostao imun Osman Karić, koji je stao na stranu svoje još uvek aktuelne snajke, te žestoko isprozivao Nadicu, a nije mogao ni da ne pomene njenu ćerku Kiju.

Foto: Jelena Simonović

- Bila jednom jedna baka, mesto metle prevoz joj je bila štaka, letela je kao svraka, nije ona baka svaka. Zanela je svetla velikoga grada, na glavi joj raste brada. Zavadi pa vladaj, misica joj glavna tema sada. Mrzi baka sve što hoda, za ostanak pokojnog dečka će da proda, a ćerku joj donela roda... Baka priča, samo laje, vređa druge i ne haje dok u sebi samo baje. Baka skače, žvaće gaće od zlobe i pakosti ne zna šta će. Kaže baka vratiće se odakle je došla, živela je negde tamo preko Pančevačkog mosta. P.S. Konobarice, daš šta pije crni sto, jeb* li te na livadi vo - napisao je Osman, a iako nije imenovao Nadicu, svi su shvatili da se radi baš o njoj.

Foto: Instagram.com/karić_osman

Autor: N.V.