AKTUELNO

Pale su maske!

Četvrtak veče u Zadruzi rezervisan je za emisiju "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću da bi sa zadrugarima pogledao i prokomentarisao klipove koje je Veliki šef pripremio.

Veče je počelo burno. Zadrugari su prvo pogledali snimak na kom Jelena Batos i Marko Đedović pričaju kako je Nenad Aleksić Ša opsednut Tarom Simov. Đedović je izneo nove detalje o Tari, njenog odnosa sa bivšim zadrugarom Filipom Mijatovim, a Aleksanrdra Nikolić potvrdila je Đedovićevu priču i otkrila još detalja njenog odnosa sa bivšim zadrugarom, kao i da on nije hteo da ozvaniči vezu sa njom.

Na narednom snimku zadrugari su imali priliku da vide kako Marko Janjušević i Filip Car ismejavaju Nenada Aleksića Ša i to što je platio kaznu Tari Simov. Zadrugari su se sprdali na njegov račun, ali i bili šokirani činjenicom da reper ne veruje ni u jednu priču od Tarinog izlaska.

Veče je prolazilo, a tenzije su rasle. Zadrugarima je na sledećem klipu bio prikazan kratak razgovor Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Misica se pravdala kako je Stefanu oprostila uvrede koje joj je izogvarao, a Miljana Kulić je okarakterisala za najvećeg foliranta. Zadrugarima nije jasno kako će njih dvoje funkcionisati napolju jer Karić nema poverenja u nju i smatraju da ta veza neće opastati.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević imali su turbulentan odnos sa čestim raskidima, a ovog četvrtka zadrugarima je prikazan klip kako njih dvoje prave planove za budućnost.

Ona je meni najbliža, draga mi je, imamo posebnu emociju, međutim nije kao što je bilo nekada. Ja sam večeras pričao kod Džastna o nama, njoj. Nama dođu momenti kada sve pršti, a dođu i oni loši - rekao je Kristijan.

Zbog klipa kako Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović razgovaraju o rođendanu njenog sina nastao je haos u Beloj kući. Pevač je naišao na oštre osude zadrugara kako iskorišćava Miljanu. Ermina Pašović ušla je u svađu sa pevačem, a onda mu zapretila iznošenjem prepiski sa dečkom iz Kruševca, koji za Gvozdenovića tvrdi da je gej.

Ako mene on dira, ja ću samo da se javim tom dečku iz Kruševca, koji ima dokaze da je gej - nastavila je Ermina.
Kako se zove? - pitao je pevač.
Ja tebi neću reći. Dovoljno da sam ti rekla da je iz Kruševca, ja prepiske imam - odgovorila je Ermina.

U narednom klipu zadrugarima je pušten razgovor Maje Marinkvoić i Sanje Stanković, gde Maja priča kako je ljubomoru nasledeila od mame i da su i ona i Taki imali scene jer je on bio ženskaroš.

To je bolest, ona je ljubomorna na moje najbliže. Tako se ponaša uvek. Ako ne izlečiš tvoju patološku ljubomoru, nikad nećeš vezu imati normalnu. Bog me je kaznio - rekao je Janjuš.

Jovana Ljubisavljević završila je na stubu srama nakon što je prikazan snimak na kome ljubomoriše Stefanu Kariću zbog paste za zube koju je uzeo od Nataše Radan. Misica je u jednom trenutku završila u suzama i napustila Belu kuću, a zadrugari su je urnisali komentarima.

Svi vide koji je problem najveći. Jovana ne može da podnese da postoje ljudi oko Stefana i to nju najviše muči - rekla je Nadica.

Nenad Aleksić Ša zaratio je sa Sandrom Rešić. Rialda Karahasanović uključila se u raspravu kako bi zaštitila svoju najbolju rpijateljicu i pružila joj podršku, a to je u konflikt uvuklo i njenog dečka Kenana Tahirovića. Reper je isprozivao njihovu vezu i optužio Rialdu da nema se*s sa njim jer voli žene.

Ako se ja šlihtam Sandri, ja mogu da kažem da se ti šlihtaš Marku. Propao je kao prijatelj, partner, muzičar. Svojim delom ovde je ponizio sebe za još dva života. On nema poštovanja prema porodici, a kamoli prema ljudima ovde - pričala je Rialda.

Kada se završila emisija ekipa A sedela je ispred paba, a pridružio im se i Nenad Lazić Neca kako bi raskrinkao odnos Filipa Cara i Milice Kemez.

Car izlazi ovako i sklanja se... I ovako pogledam u nju, i kaže ako odem i kažem Bori, on će napraviti haos - govorio je Neca.

Sanja Stanković je poludela kada je čula i odmah obavestila zadrugare da neće ćutati o tome i da će sve izneti na nominacijama.

Kako Filip i ja počnemo da se družimo, tako ona pravi problem i provlači me - rekla je Sanja.

Filip Car žestoko se posvađao sa Nenaom Lazićem Necom zbog hrane i cigareta. Neca je nakon svađa otišao da se žali zadrugarima ispred paba, a onda je došao Filip i njihov konflikt se produbio. Pljuštale su žestoke uvrede, a Car nije mogao da dođe sebi, besan je šetao kroz dvorište i lupao vrata.

Autor: A.N.

#Zadruga