AKTUELNO

Nije krila suze!

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je bila zadužena za atmosferu na 30. rođendanu košarkaša Nemanje Nedovića, u vikendici nadomak Beograda.

Foto: Instagram.com/neda1624

Naime, Nedović je ulazak u četvrtu deceniju proslavio velikom žurkom, a za tu priliku je iznajmio kuću sa velikim dvorištem i bazenom van prestonice, tik pored reke. Osim prirode, ambijent je upotpunila i prelepa dekoracija - veliki jastuci, beli baloni, lampioni, kao i ogledalo nasred dvorišta. Veliku pažnju privukla su i slova košarkaševog nadimka na zidu - "Neda", pored kojeg je pisao i broj 30.

Foto: Instagram.com/neda1624

Deo atmosfere sa proslave zabeležio je kako Nedović, tako i njegovi gosti, a čini se da se svima najviše dopao nastup Aleksandre Prijović koju je po želji svoje supruge, Mine Milutinović Nedović, angažovao slavljenik.

Pevačica je pevala neke od svojih najvećih hitova, a košarkaša je, sudeći po objavama na Instagramu najviše pogodila njena duetska pesma sa Sašom Matićem "Ko si ti" koju je pevala u nekoliko navrata.

Ipak, njegovu suprugu su pogodile balade, a najemotivniji trenutak bio je kada je Prijovićeva sela sa njom pored bazena i zapevala joj Cecinu pesmu "Neću dugo". Mina je tada zaplakala i spustila glavu.

Video: Instagram.com/minamilutinovic

Autor: P.R.

#Aleksandra Prijović

#Mina Milutinović

#Nemanja Nedović