AKTUELNO

Igoru ništa nije jasno!

Pevačica Severina Kojić nedavno je boravila u Beogradu, ali je odbila poziv još uvek zakonitog supruga Igora Kojića da se vide i porazgovaraju, ali i da prespava u njegovoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, pišu mediji.

Foto: Instagram.com/severina

Pevačica je tom prilikom odsela u hotelu. Severina očigledno još uvek ne može da pređe preko nekih stvari svom suprugu, ali ni svekru i svekrvi - Draganu Kojiću Kebi i Olji, koje je svojevremeno i javno potkačila na Instagramu kada je napisala da su njih dvoje pokrovitelji njenog braka.

Naime, ona je krajem maja poslovno dolazila u Beograd, gde snima album. Tako je jedne večeri, nakon uspešno obavljenog posla, izašla i na večeru u jedan restoran u centru Beograda. Sa njom u društvu bili su i Tomica Petrović, njen menadžer, i Filip Miletić, autor brojnih Severininih pesama.

Foto: Dejan Milicević, Pink.rs

Kada je od svojih prijatelja saznao da mu je supruga u Beogradu, Igor ju je pozvao i zamolio da se vide u kući na Bežanijskoj kosi i da porazgovaraju o pomirenju, međutim, Seve nije htela ni da čuje za to.

- Igor je ovo video kao idealnu priliku da sednu i porazgovaraju, njemu je jako stalo do Severine. Ona je to odbila, a posebno se bila iznervirala kada joj je predložio da dođe kod njega kući i da bude tamo dok se ne vrati za Zagreb. Ne želi da vidi ni njega ni Kebu ni Olju, i to mu je jasno stavila do znanja. Prekinula je vezu i od tada mu se više nije javljala. Igoru ništa nije jasno, on i dalje ne shvata zašto se ona ljuti na njega. Povukao se jako u sebe i ne želi da priča o ženi i problemima u braku. On je voli kao prvog dana i sve bi dao da se stvari između njih vrate u normalu - prenosi izvor blizak Kojiću.

Foto: Instagram.com/severina

U međuvremenu, Igor je pored Severine, na Instagramu zapratio još nekoliko profila, ali nijedan nije ženski. Obrisao je skoro sve njihove zajedničke fotografije, osim dve, dok je one na kojima je samo on sa pevačicinim sinom Aleksandrom, sačuvao na svom profilu.

Dok Severina najčešće boravi u Zagrebu, u stanu koji je nedavno opljačkan i snima dugo očekivani album, Kojić se posvetio religiji i fudbalu, ali je ponovo počeo i da se intenzivnije viđa sa svojim starim prijateljima, što nije bio slučaj kada je konstantno provodio vreme sa suprugom. Da je ovo tačno, dokaz je i njegovo prisustvo na fudbalskoj utakmici mlade reprezentacije Srbije na stadionu "Rajko Mitić", gde je naše igrače sa tribina bodrio sa prijateljem.

Foto: Instagram.com/severina

Autor: M.M.

#Dragan Kojić Keba

#Severina Kojić