AKTUELNO

Ovakav splet događaja niko nije mogao ni da sanja!

Pevač Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar okončali su vezu koja je trajala dve godin, a iz koje su dobili ćerkicu.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom od poslednjih intervjua, pevač je i sam priznao da pića ne može da se odrekne.

- Valjda zato što sam alkoholičarski harizmatičan i onda sve to ide svojim tokom - rekao je Vuk, a zatim otkrio da li Olji smeta što on voli da popije.

- Može da smeta Bogu ocu, ja nikad neću prestati da pijem. Ima da umrem od alkohola - rekao je Vuk.

Otkrio je da li se bar malo promenilo otkad je postao otac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije se promenilo. Nema potrebe da se menja. Ja o mom detetu pazim, mom detetu ne fali ništa. Nahranim ga, presvučem ga, okupam ga, tako da je moje dete kao bubreg u loju - pričao je Vuk, a zatim se osvrnuo na to da li Olju voli više otkad mu je rodila dete.

- Najviše volim bebu. Svi drugi su sad na drugom mestu, beba je sad na prvom - izbegao je Vuk Mob odgovor.

Foto: Instagram.com/iamvukmob

Otkrio je da li može da kaže da je Olivera žena za ceo život?

- Mogu da kažem da jeste, ali opet ću životu se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Možda ja sutra napravim neko sr*nje, pa više ne bude, a možda nikad ne napravim. Nikad se ne zna. Glupo je da pričam o budućnosti jer ne znam šta budućnost nosi. Toliko toga mi se izdešavalo privatno u proteklih mesec dana, tako da više ništa ne planiram. Više ni o čemu ne razmišljam, šta bude biće i živim dok sam živ - rekao je Vuk, a onda je otkrio da li Olji smeta njegova prošlost?

- Svima smeta. Mene ljudi osuđuju zbog moje prošlosti, ali to sam ja. Vama treba čovek kao ja, da uperite prstom u mene i kažete "to je loš lik". Ja sam prihvatio ulogu lošeg lika u narodu, uživam u toj ulozi i nikad je neću promeniti - rekao je Vuk kroz osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Olja Konatar

#Vuk Mob