AKTUELNO

Da li u ovome ima istine?

Veliku pažnju javnosti privukao je raskid Vuka Moba i Olivere Konatar, njegove verenice sa kojom je pre tri meseca dobio ćerku. Njih dvoje su potvrdili da su se rastali, prvo ona svojim saopštenjem, a onda i on rečima da mu je otac na samrtnoj postelji.

Foto: Instagram.com/iamvukmob

- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare, kako se spekuliše, nego zato što, nažalost, nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti, jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku, na čemu sam veoma zahvalan. Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene - poručio je Vuk.

Foto: Instagram.com/oliverakonatar

Međutim, sada domaći mediji navode da postoje drugi razlozi njihovog rastanka. Prema saznanjima Kurira, Vuk već neko vreme često izlazi i veći deo vremena provodi van kuće, a vrlo često se vraćao u alkoholisanom stanju jer je depresivan zbog porodičnih problema. To je veoma smetalo njegovoj verenici, koja je s njim o tome u više navrata pokušala da reši problem, ali se reper nije menjao. Zbog njegovog ponašanja, svađe između njih su postale svakodnevne, tako da su rešili da stave tačku na zajednički život, a sve u cilju da njihova ćerka ne bi ispaštala.

Da li u ovome zaista ima istine najbolje znaju njih dvoje.

Autor: Pink.rs