AKTUELNO

Evo kako je reagovao nakon što je Tanja uspela da konačno vrati decu!

Pevačica Tanja Savić je konačno, posle borbe duže od godinu dana, uspela da vrati sinove u Srbiju, a trenutno sa njima boravi u Smederevu. Njen suprug Dušan Jovančević, koji je decu prošlog proleća, prema njenim rečima, oteo i bez njenog znanja i dozvole odveo u Australiju, a potom im zabranio kontakt s majkom, sada se oglasio i istakao da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je navodno objasnio, decu oteo od majke!

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - navodno je rekao Jovančević bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - rekao je on.

Autor: pink.rs

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić