AKTUELNO

Stalan kupac kod Kineza!

Iako je, kako tvrde upućeni, trenutno jedna od naših najplaćenijih pevačica, koja po nastupu uzme i do 10.000 evra, Teodora Džehverović kupuje kod Kineza. Ona je prošle nedelje viđena u čuvenom tržnom centru u Bloku 70 kako s dečkom Ninom obilazi radnje i kupuje kombinezone i haljine, koje će nositi na nastupima u sledećem periodu.

S obzirom na to da je od popuštanja mera izuzetno angažovana, ona je pojurila kod Kineza kako bi obezbedila stajlinge za predstojeće tezge. A mnogo joj je trebalo, jer ne ponavlja garderobu. Pošto je bila u zatvorenom prostoru, pevačica je nosila masku, ali i pored toga mnogi su je prepoznali.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Teodora je došla u radnju čim je otvorena, odmah smo je prepoznali po glasu i oblinama, iako je imala masku. Bila je s dečkom, on joj je nosio kese, a i nekoliko puta joj je sugerisao šta da uzme i šta bi joj lepo stajalo. Redovno je dolazila pre korone, a i njena majka Goca je stalno ovde, kupuje neke materijale, svašta nešto. Kad je čula koliki joj je ceh, pokušala je da smanji cenu i da se cenka s prodavcima, ali joj to nije uspelo. Nije joj bilo svejedno, ali je uzela i platila sve što je stavila u kesu - priča izvor.

Pevačicina majka Gordana Džehverović potvrdila je da je njena ćerka stalan kupac kod Kineza, a i da sama ide tamo i da s tim uopšte nema problem.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen/teodoradžehverović

- Tačno je, ide Teodora tamo, sad ne znam da li je baš bila prošle nedelje, ne znam šta je tu čudno. I ja sam bila u kineskom tržnom centru, vodila sam i sina. Stalno sam tamo i u nekoliko dobrih radnji kupujem pozamanteriju, trakice, dugmiće, kristale. Tamo uzimam i neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Ja joj šijem skoro sve za nastupe i nemam problem da nešto kupim kod Kineza - iskreno je otkrila Goca.

- Mi smo oduvek bile skromne, ne patimo od marki i Teodora nema problem da nosi nešto što je kupljeno kod Kineza - zaključila je gospođa Džehverović.

Autor: M.K.