AKTUELNO

Pobedila sve stahove!

Pevačica Milica Todorović već nekoliko dana je na godišnjem odmoru u Egiptu sa svojom drugaricom i saradnicom Bobanom, a tamo je prvi put probala da roni, iako je poznato da ima strah od duboke vode.

Ako je suditi po fotografijama koje je pevačica objavila na društvenim mrežama, izgleda da je savladala sve prepreke i da je uspela da zaroni u dubinu.

Foto: Instagram.com

- Današnja ekskurzija, prvi put sam ronila. Jako sam se zaljubila u ronjenje - napisala je Milica na Instagramu. Podsetimo, Todorovićeva je pre četiri godine otkrila zašto je dobila strah od vode. Kad je bila tinejdžerka, desio joj se peh kad je s drugaricom bila na kupanju na bazenu - umalo se udavila.

Foto: Instagram.com

- Tada sam imala 12 godina, bila sam s drugaricom na olimpijskom bazenu iako nisam imala pojma da plivam. Ona mi je rekla: "Samo skoči i nastavi da plivaš, veruj mi, nije uopšte teško." I ja skočila, mahala rukama i nogama i ništa. Potonula sam na dno. Onda je skočio spasilac i u poslednjem trenutku me izvukao. Došla sam kući, mama me pita kako je bilo na plivanju, ja kažem: "Super." Nisam smela da kažem da sam se davila. Kad uveče lokalna televizija objavljuje prilog: "Danas smo imali samo dva slučaja davljenja", a u kadru drugarica i ja - ispričala je Milica svoju anegdotu.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.