AKTUELNO

Nikad iskrenije!

Odgovor Nenada Aleksića na prethodno pitanje izazvalo je brojne rekacije zadrugara i svi su želeli da komentarišu, prva se javila Sandra Rešić.

Analizirala sam ovde 10 meseci i njega i kroz pitanja i nismo u najboljim odnosima, ja sam nebitna, ali ne mora da ti znači, ali mnogo mi je drago zbog tebe - rekla je Sandra kroz suze.
Najsrećniji bih bio da budu u normalnim odnosima, znam koliko je dobra i normalna žena. Znam kolikio mu je teško, pričao mi je koliko ga je potreslo sve i za salon. Drago mi je što priča iskreno - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je došao do realnosti. Ovo je klasično pokajanje kad ti nešto ne uspe, pa sagledaš kvalitete - komentarisala je Nadica.
Vi ne znate koliko puta dok se svađao sa Tarom, hoću ja da kažem - pokušavao je Fran da dođe do reči.
Sedeo si 10 meseci i ćutao - dobacila je Nadica.
Trebalo je čekati pravi trenutak. Hoću da kažem šta znam. Nenad nije hteo nikad pričati na glas, više puta mi je pisao slova , da ne zna kakvu ženu je on izgubio - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Taru mnogo volim, ali postupci kroz sve što slušam i uvek sam je pravdao i loše postupke i stao iza nje. Merio sam šta dobijam za uzvrat od osobe kojoj dajem sve. Da li minimalno dobijam? Ne kažem da je ne volim, ali otežavanjem učešća u rijalitiju. A žena kojoj sam se u*ro u život mi ništa ne radi. Ne želim Ivanu da izgum kao osobu. Želim da oseti to što pričam, ne pričam zbog javnosti. Želim sad da je vidim, ona mene poznaje, da vidi koliko mi je krivo - bio je otvoren Ša.
Kad je čuo ono na pitanjima novinarima, odma se promenilo. Kad je Tara izašla nakon 7 dana mi je rekao da ne zna šta mu se dešava i da stalno sanja Ivanu. Rekla sam mu da je to normlano, koliko god da odguruješ to ti je u podsvesti - pričala je Matora.
Kad god je Tara napravila problem, uvek mi je pričao da ja ne znam kakvu ženu je on izgubio. Nisam ga odao jer znam da bi se posvađao sa mnom. Sad kad je došlo do ovog, kad je on normlan, nisam mogao da ga napadam kad mu je bilo najgore - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kažem da sam je testirao, ali stao sma u njenu odbranu, svi su mislili da sa lud. Šta sam dobio? Odluke koje donosim nisu trenutke, bio je period od dva meseca - objašnjavao je Ša.
Možda nisu imali savršen odnos, ali oni su bili dva najbolja ortaka, to je i ostala, a ova druga nije - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga