AKTUELNO

Nasmejala sve u studiju!

Ove subote u "Magazinu In" kod voditeljka i autorka Sanja Marinković na temu partnerskih odnosa polemisala je sa poznatim damama sa naše javne scene. O tome šta činiti kada je ljubav velika, a karakteri različiti iz svog iskustva iskreno pričale su novinarke Ana Pendić i Vesna De Vinča i pevačice Snežana Babić Sneki, Jelena Kostov i Romana Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka Vesna de Vinča je ovom prilikom progovorila o svoja dva braka, pa otkrila urnebesnu situaciju sa svojim drugim suprugom, za kog kaže da je bio prelep, pravi filozof.

U mom drugom braku koji je bio idealan stvarno, a prvi mi je bio za edukaciju, moj muž je bio fenomenalan, tolerantan do neverovatnih razmere, i sećam se ja se vraćam iz Rijeke, čeka me društvo simpatično. Prelep čovek, visok, sa plavim očima, stopalo mu je bilo lepo, sve, prelep je bio, apolonski građen... Otključavam vrata u 12 sati, a on čita knjigu, skine naočare i kaže ''Ooo pa otkud tako rano?'' - priča Vesna de Vinča.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka se potom osvrnula na muškarce u globalu, pa zaključila sledeće:

Jedna od najvažnijih stvari kod muškaraca je ta neka stabilnost i sigurnost u sebe i seksualna sigurnost. Ko je seksualno siguran, on nije ljubomoran - zaključila je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Vesna de Vinča