AKTUELNO

Poznati par se na svadbenom veselju glumice i košarkaša sjajno provodio.

Veliku pažnju medija privuklo je venčanje slavnog košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin. Oni su svoj dan proslavili sa rodbinom, prijateljima i kolegama u jednom prestoničkom restoranu, a detaljima njihove svadbe bruje svi domaći mediji.

Na svadbi se pojavio i poznati par, pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović koji su se ruku pod ruku pojavili u beogradskom lokalu u kojem je upriličeno slavlje. Iako se spekulisalo da je Teo angažovao Aleksandru da mu peva na svadbi, ona je nedavno otkrila da će se ona i Filip pojaviti kao gosti, budući da je njen izabranik blizak prijatelj košarkašu!

Filip i ja idemo na venčanje kao gosti, nisam angažovana da pevam. Bez obzira na to, naravno da ću zapevati. Pevaću Teu šta god poželi. Tog dana je on najbitniji, a ja svakako želim da ga usrećim dobrim pesmama - rekla je Aleksandra nekoliko dana pred svadbu i dodala:
Nikada mu ne bih uzela novac. On je naš prijatelj. Kad radim takve proslave, imam svoju honorar, ali normalno je da je preko toga bilo novca, koji sam uvek delila s muzičarima. Generalno, najviše radim po klubovima i tu nema bakšiša. Čak i kad neko dođe da mi ponudi novac, ja ga odbijem, zahvalim se i pitam koju pesmu da otpevam. Ne trebaju mi pare.

Međutim, Aleksandra je ipak ispoštovala Teovu želju i otpevala pesmu ''Kad zamirišu jorgovani''.

PROČITAJTE JOŠ: TEODOSIĆA PONELA ATMOSFERA NA SVADBI, pa objavio fotografije koje je želeo DA SAKRIJE OD SVIH!

Pored Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, među zvanicama su se našli i: Petar Benčina, Tamara Dragičević, Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Nina Janković, Anja Alač, Viktor Savić, Miloš Biković, Darko Miličić, Miroslav Raduljica, Duda Ivković i mnogi drugi...

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'