AKTUELNO

Zadovoljan životom!

Glumac Miodrag Radonjić iako je mlad postigao je veliki uspeh svojim televizijskim i pozorišnim ulogama. Od dečaka koji je sa 18 godina odlučio da upiše FDU do popularnog Baće delilo ga je mnogo setova i pozorišnih scena, ali u svakoj od uloga živi priču svog junaka koji se razlikuje od njega privatno.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlikujem se od svake uloge, to je glavni zadatak glumca, da napravi neki lik koji nije toliko sličan njemu privatno. Ja sam dosta mirniji u odnosu na Baću, ali sigurno da imam neke delove te energije u sebi, jer to je i jedna veza između lika koji praviš i tebe privatno - priča Radonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je 2007. godine upisao fakultet u klasi profesora Dragana Petrovića nije ni slutio da će nakon tri godine i debitovati na filmu. Međutim, ono čega je bio svestan jeste talenat koji poseduje.

Prva potvrda je bila kada sam uspeo da upišem Fakultet Dramskih Umetnosti, posle toga kako su se neke uloge dešavale, obogaćivalo se glumačko iskustvo - dodaje Miodrag.

Foto: TV Pink Printscreen

U najvažnijoj životnoj ulozi, ostvario se krajem prošle godine kada se njegova izabranica Milica Mikić na svet donela sina Savu.

Za sad je sve kako treba! Pretpostavljam da zahtevniji deo roditeljstva ide kad dete poraste, a moj sin je beba. Tako da otac tu služi kao servis, da nešto doda i pomogne - zaključio je glumac.

Autor: M.M.

#Miodrag Radonjić