AKTUELNO

Noć puna drame!

Sinoćnji "Izbor potrčka" počeo je burno - već na samom startu zadrugari su osuli paljbu po ovonedeljnom vođi Mišelu Gvozdenoviću zbog raspodele budžeta, a ubrzo je došlo i do prve svađe između Stefana Karića i Miljane Kulić, koji s brutalnim okršajima nisu prestajali tokom čitave noći.

Nakon prvog okršaja, Miljana se obratila Luki, bivšem dečku Jovane Ljubisavljević, što je izrevoltiralo Karića, ali i misicu, koji su je zasuli nikad strašnijim uvredama.

Obrati se ti mami i tati i izvini se mami što se zaboravila zbog tebe. Neka živi što duže, da je što duže je*em! Obećavam ti da nećeš doći ni u jednu emisiju Narod pita - psovao je Karić.
Idi kući, čuvaj dete. Je*aćemo ti majku kad izađemo - poručila joj je misica.

Za to vreme, kod ljubavnih parova vladala je idila - Mina Vrbaški i Filip Car šetali su držeći se za ruke, što je i njima bilo čudno, Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović razmenjivali su poljupce, dok su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš takođe, za divno čudo, bili mirni.

Pre samog izbora potrčka, Milica Kemez dotakla se "Karaoke obračuna" i Jelene Pešić, svoje bivše prijateljice, čija je izlaganja shvatila kao provokaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se toliko smorila i osećala se jadno, jer to rade moja bivša prijateljica i moj bivši dečko, osetila sam se kao krpa. Mislila sam da je bila spuštena lopta s njene strane. Oni su se letos krili od mene da su se viđali, a meni je to tako velika glupost. Ako smo nas dve imale svađe, ne razumem potrebu da ona demonstrira silu, da se druži s mojim bivšim a ja nisam s njim. Oni sede zajedno i slave i zezaju se, dok sam ja ovde i nemam pojma. Ja sam se izvinila ako sam nešto pogrešila - jadala se Milica.

Došlo je vreme i da Mišel odabere svoje potrčke - on je odlučio da u izolaciju pošalje MIljanu Kulić i Filipa Cara, kako je rekao, "zato što su mu zanimljivi".

Ovo je linija manjeg otpora, vidim po budžetu. Ovo je igra koja je za mene smešna. Nema potrebe da ga vređaš, dobio je šta je hteo. Spustio je loptu na podeli da bi pripremio za ovo što je napravio sada. Nekima je ekstra, bili su bolji izbori. Kad sam opet prisnija sa Filipom on to radi - prokomentarisala je Mina, posle čega je Mišel odabrao Sanju Stanković za omiljenu osobu.

Prva tema kojom su se pozabavili zadrugari na "Pretresu nedelje" je ponovno, iznenadno zbližavanje Mine i Filipa. Zadrugari su mahom bili šokirani i zgroženi prirodom njihovog odnosa, posle svega što se među njima dvoma izdešavalo.

- Ovo je klasično kupovanje mira. Stanje pre 4 dana, Mina poziva mamu da ne zaboravi pretenje. Mama tuži dečka za najteže uvrede i laži. Filip Car govori kako je Bora je*o njenu mamu. Mina ne može da podnese uvrede, ovo je jedini izlaz. Ona njega očima ne može da gleda, klela mi se. Mina, kad si mene lagala pre 7 dana ili sad? Šta se desilo, koji je to čarobni štapić Filipa Cara? - iščuđavao se Lepi Mića, dok Mina nije bila iznenađena lošim komentarima zadrugara, ali i svojih cimerki, kojima se više puta do sada žalila na Filipa i njegove postupke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila ta koja sam pričala jedno, a radila drugo, i sve što sad ustanu da kažu, imaju pravo, jer sam im ja to pravo dala. Najviše sam im kukala i žalila se, bežala sam od nekih stvari i da ću moći da izdržim do kraja, ali dešavaju mi se neke nepredviđene stvari koje ni sama nisam znala da mogu da mi se dese.

Matora je potom objašnjavala prirodu svog sukoba sa Ivanom Šopić, da bi se u sve umešala i Sanja Stanković, te je došlo do svađe za crnim stolom.

Ipak, veče je obeležio sukob Stefana Karića (koji je imao punu podršku Jovane misice) i Miljane Kulić - sve vreme su se čašćavali gnusnim uvredama, da bi Karić potom u Beloj kući nasrnuo na Miljanu.

Tu ipak nije bio kraj - Miljana je posle nasrtanja na nju rešila da se osveti, te je ispolivala krevet Kariću i misici, zbog čega je Stefan ponovo nasrnuo na nju.

Sve je potom eskaliralo u dvorištu, gde je čak obezbeđenje moralo da interveniše i razdvoji MIljanu, Jovanu i Stefana.

S druge strane, Nenad Aleksić Ša otvorio je dušu za crnim stolom i sa Nadicom Zeljković pred svima zakopao sekire, dok su Paula Hublin i Fran Pujas iskreno govorili o svom odnosu i priznali da će do kraja "Zadruge" biti zajedno, a po izlasku iz rijalitija staviti tačku na njihovu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Janjuš bili su začuđujuće mirni - uživali su u rehabu, bez trzavica, a potom završili, po starom dobrom običaju, pod jorgan planinom.

Mina i Filip Car nastavili su da uživaju u zajedničkim trenucima i rade na svom odnosu, dok je Miljana Kulić u cik zore rešila da napravi novi haos, te je spopala Mišela u hotelu, a potom priznala Caru koliko voli Gvozdenovića.

Kad vidim one braon okice. Kako ga volim majko moja. Uvek mi se najveće ljubavi ne ostvare! Šta da promenim? Izvadiću usta, porašće mi kosa, uradiću obrve, smršaću, ako ni tad onda ne znam - nastavila je Miljana sama sa sobom.

Autor: D.T.

#Miljana Kulić

#Mišel Gvozdenović

#Stefan Karić

#Zadruga