AKTUELNO

Miljenik devojčica još jednom u nizu dao je pozitivan primer svojim vršnjacima.

Mateja Vukašinović, talentovani mladi pevač koji se proslavio u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", i po završetku svog učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima nastavio je da krupnim koracima ide ka blistavoj muzičkoj karijeri, a uporedo sa brojnim angažmanima rado se odaziva pozivima za humanitarne akcije, gde je uvek jedan od vodećih učesnika.

Posle nebrojano mnogo humanitarnih akcija kojima se odazvao, usledio je poziv za još jednu u kojoj je Mateja učešće prihvatio bez razmišljanja. Jedna od najpopularnijih Pinkovih zvezdica ovaj put biće gost humanitarnog koncerta za četvorogodišnjeg Jakšu Vasiljevića koji boluje od cerebralne paralize i kojem su potrebna novčana sredstva za operaciju u inostranstvu, nakon koje će moći da napravi svoj prvi korak.

Mateja je podelio fotografiju sa probe, na kojoj je uvežbavao repertoar sa članovima grupe "Dot", koji će večeras u 20 sati u klubu "Fest" u Zemunu pevati za Jakšu, a svojom humanošću po ko zna koji put oduševio je veliki broj tinejdžera, kojima je dao pozitivan primer i motivisao ih na solidarnost.

D. Tanasijević

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice

#pevač

'