AKTUELNO

Neočekivano!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Panda i Kendi ugostili su bivšeg zadrugara Jovana Cvijetića Cveleta, a onda se na njegovo iznenađenje pojavila i Anja Todorović!

Foto: RED TV

Cvele nije ni očekivao da će se kao gost emisije pojaviti i njegova bivša devojka, pa je nastao muk u studiju.

Nismo se videli uopšte, on je meni poslao poruku, raskinuli smo preko glasovne poruke, i sad se vidimo prvi put – rekla je Anja.
Intuicija me nikad ne vara, predosetio sam – kaže Cvele.
Mnogo je povezan sa mnom, pa je morao da predoseti – rekla je Anja kroz smeh.

Foto: RED TV

Anja je onda rešila da otkrije i svoju stranu priče.

Kad smo izašli iz rijalitija, imali smo dosta tenzija zbog roditelja i što se tiče okruženja, sve je to uticalo i na mene i njega da budemo pod stresom, na njega malo više. Nikad nisam razmišljala da ga ostavim, iako su naši bili protiv veze, ali to je moj izbor. Imali smo neke svađe, ali on nije mogao istrpi taj pritisak, svađe i sav taj pritisak roditelja - pričala je ona i nastavila:
To što sam ja bila ljubomorna, ja sam njega gušila. On je meni preko te glasovne poruke rekao da ga gušim, da su se ugasile emocije, da ga zanimaju druge devojke i da mu trebaju izlasci. Ja sam bila u šoku jer smo samo dan ranije tražili stan da živimo zajedno, iako se roditelji nisu slagali s tim. Bila sam otvorena za sve opcije samo da naša veza opstane i da uspemo. Bilo mi je žao da nešto što smo toliko gradili i što smo opstali celu "Zadrugu", da propadne tek tako, ja sam se borila.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Anja Todorović

#Jovan Cvijetić Cvele