AKTUELNO

Šok!

Pevačica Ljupka Stević je pre nekoliko dana proslavila rođendan, a na slavlju joj se desio jedan peh. Naime, u jednom trenutku je nestalo struje, a pevačica misli da je u sve to prste umešao njen bivši dečko Dragiša Simić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Simić je sigurno umeštao prste, hteo je da mi pokvari slavlje. Držao me je u mraku satima. Ne znam ko drugi bi mi isekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera, gosti su mi sedeli u mraku. Ljudi su sedeli, pričali, večerali, ali falila nam je pesma. Srećom, muzičari i ja smo uspeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapevamo. Angažovala sam i trbušne plesačice koje su oduševile sve goste - ispričala je ona.

Pevačica je otkrila da je žurka stigla do vrhunca, kada se desio još jedan maler - u jedan sat posle ponoći stigla je komunalna policija i rekla da se prekine žurka jer se komšije žale na buku.

Foto: TV Pink Printscreen

Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umešao prste, jer u blizini vile nema komšija! - rekla je Ljupka i dodala da "nije u kontaktu s bivšim i da joj nije čestitao rođendan".

- Čula sam da je bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se i udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji bili tu i što smo slavili rođendan i moje oslobođenje od Simića - zaključila je ona.

Autor: N.V.