AKTUELNO

Oni su sa svojim kolegama, prijateljima i rodbinom slavili do ranih jutarnjih časova u jednom prestižnom prestoničkom lokalu.

Velika pompa digla se oko venčanja glumice Jelisavete Orašanin i slavnog košarkaša Miloša Teodosića koji su juče izgovorili jedno drugom sudbonosno ''da'', a potom su sa svojim kolegama, prijateljima i rodbinom slavili do ranih jutarnjih časova u jednom prestižnom prestoničkom lokalu.

Foto: Instagram

Na jučerašnjoj svadbi, gostima je na raspolaganju bila bogata zakuska, a samo za posluženje, mladoženja je, kako se spekuliše, izdvojio oko 20.000 evra. Ono što je sigurno, jeste da na venčanju koje je privuklo ogromnu pažnju niko nije ostao gladan, a zvanice su mogle da biraju između nekoliko vrsta salata, pečenja i kolača.

Foto: Instagram

Košarkaš je bio i više nego zadovoljan hranom, pa je iskoristio priliku i da se na društvenoj mreži Instagram zahvali glavnom kuvaru, pa je objavio i fotografiju sa njim.

Teo je ukupno za svadbu iskeširao oko 60.000 evra, a šuška se da je muzici dao oko 10.000 evra bakšiša.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: JELISAVETA PLAKALA KAO KIŠA! Teo POPIO KOJU VIŠE NA SVADBI, pa uradio OVO!

Budući da Teodosić zarađuje oko dva i po miliona evra godišnje ovo ni ne čudi, a verujemo da Jelisaveti i te kako imponuje što pored sebe ima tako imućnog muškarca koji je uradio sve kako bi joj najvažniji dan u životu učinio posebnim!

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

#svadba

'