AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Veliku prašinu izazvao je odlomak iz knjige Ace Lukasa u kom je pevač napisao da je na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bio pozvan da peva, a ne kao gost. Naime, Aca je odlučio da publici objasni, zašto se tada nije pojavio na događaju koji je uzdrmao srpsku estradu, a tim povodom se sada oglasila i Prija.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

- Između posla i prijateljstva opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aleksandra Prijović odgovorila je Lukasu nakon pročitanog odlomka iz knjige.

- Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost, nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumeva se da ću otpevati nešto - rekla je Aleksandra, a prenose mediji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.