AKTUELNO

Njih četvoro rođeni su na današnji dan.

Danas je poseban dan na najgledanijoj televiziji ''Pink'' na ovim prostorima. Naime, čak četiri dobro poznata lica koja krase program ružičaste televizije danas proslavljaju rođendan. Svako od njih je uspešan u svom poslu, a iako su mladi, svom poslu su jako predani i zahvaljujući tome što rade ono što vole, postali su prepoznatljivi i cenjeni u narodu.

Čuveni novinar i reporter najgledanije emisije o poznatima koja obara sve rekorde iz godine u godinu, Namanja Vujičić, danas proslavlja rođendan , prilikom čega je u jednom prestoničkom lokalu okupio najbliže kolege i prijatelje i upriličio gala rođendansku proslavu.

Nemanja svojim zanimljivim prilozima, atraktivnim sagovornicima i uvek aktuelnim pričama upotpunjuje svaku premijernu emisiju, a poseban pečat svakako daje "Premijera Vikend specijalu" gde su mu najveće zvezde pred milionima gledala ogolile dušu o najlepšim, ali i najpotresnijim detaljima iz život ai karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepa voditeljka vremenske prognoze u jutarnjem programu ''Pink'' televizije danas takođe slavi rođendan. Atraktivna Marija Egelja svakodnevno obaveštava gledaoce kakvo vreme ih očekuje, a kad je ona na malim ekranima, osmeh je taj koji učini da ni kišno vreme nikome ne pokvari raspoloženje.

Foto: Foto/Dalibor Danilović

A kad Marija odmara, Milan Raonić je tu da oraspoloži pripadnice lepšeg pola. Raonić danas proslavlja 32. rođendan a njegovi zanimljivi prilozi svakako ulepšavaju informativne emsije televizije ''Pink''.

Foto: Jelena Simonović

Šarmantna voditeljka emisije "Premijera - Vikend specijal", Tijana Prica, iz nedelje u nedelju zabavlja i intrigira gledaoce ružičaste televizije kroz brojene potresne, ali i zabavne intervjue sa zvezdama širom zemlje. Tijana se trudi da sa celim timom za gledaoce Televizije Pink otkrije sve detalje iz života poznatih i ulepša svako nedeljno popodne.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Autor: M.M.

#Marija Egelja

#Nemanja Vujičić

#Tijana Prica