AKTUELNO

Evo šta je rekao voditelj!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ovog subotnjeg popodneva ugostila je u studiju dobro poznata imena sa domaće javne scene. Naime, o aktuelnim temama govoriće pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić, režiser spotova Dejan Milićević, voditelji rijaliti programa "ZadrugaDušica Jakovljević i Darko Tanasijević, pevačica Tamara Milutinović, pevač Danijel Alibabić, kao i spisateljica Jovana Hiesmayr.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević otkrio je kakve komplimente dobija od nežnijeg pola.

Meni devojke i žene često govore da ozbiljno zračim nekom se*sualnom energijom. Ja se uvek prekrstim i levom i desnom rukom... Ja sebe ne doživljavam na taj način uopšte i uvek se pitam šta nije u redu sa njima, ali one tako kažu – otkriva voditelj "Zadruge".
To je ono što smo rekli, što je veća moć, veća je erotika, pa ti sad vidi – ubacio se Dejan Miličević,, što je nasmejalo sve u studiju.
Nisam pun sampouzdanja. Imam jednu anegdotu sa Sanjom, sedimo Sanja i ja u šminkernici na televiziji, ona se sprema za svoju emisiju, ja za svoju, i sad čavrljamo ko bi šta promenio na sebi ili doradio, ja kažem: "Ja bih samo operisao ove uši, imam uši kao gremlin, špicaste, spuštene na dole, katastrofa, to mi je kompleks od detinjstva", a Sanja se okreće ka meni i kaže: "Ne, ni slučajno! Izgubio bi onu autentičnost", ja rek'o, ako ću da budem autentičan po ovim ušima, onda bolje da ne budem autentičan. Ali, zapravo, prošlo je godinu, dve od toga i shvatio sam da si bila u pravu – priča Darko u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Darko Tanasijević