AKTUELNO

Talentovana za mnoge stvari!

Pevačica Zorica Marković odlučila je da se oproba u novoj profesiji, pa ćemo je uskoro gledati u filmu "Pored tebe", reditelja Stevana Filipovića.

Foto: RED TV

Naime, reč je o nastavku ostvarenja "Pored mene" iz 2015. godine, a radnja će se odvijati u doba pandemije koronavirusa.

Nisam se nikome nudila, sam reditelj Stevan Filipović i producent su me direktno zvali. Ta uloga koju sam dobila mi je legla što se kaže kao du*e na nošu. Nisam glumila sebe, imam veoma zapaženu ulogu, konstantno se pojavljujem u celom filmu – rekla je Zorica i dodala:
Odlično sam se snašla, imala sam dozvolu da improvizujem i dodajem. Nisam tražila nikakvu nadoknadu, jer ja ne želim da kradem nekom posao i da se bavim glumom, ali sam prosto prisatala da učestvujem jer mi se dopala tematika. Snimanje je završeno još u junu prošle godine, sada se pakuje, pa me očekuje premijera na jesen – otkrila je pevačica.

Foto: RED TV

Zorica je prokomentarisala i kakve reakcije očekuje od estradnih ličnosti.

Ma, koji će mi estradnjaci. Oni to osuđuju. To je za njih kao, ju. Svi su fini. Ja znam koga ću pozvati, pa ko hoće neka dođe. Znam da neće doći, jer je u pitanju ljubomora. Ja šta god da uradim, oni pocrkaše od ljubomore. Ja da kupim kućicu i postavim negde oni bi to osudili. Zato ja ćutim i p***m, a njima želim sve najbolje u životu, daleko im lepa kuća – zaključila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zorica Marković