AKTUELNO

Ako imate ljude uz sebe koje volite i koji vole vas, sve je moguće rešiti – kaže Mirka.

Glumica Mirka Vasiljević u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" otkrila je detalje trudnoće, roditeljstva, ali i novih planova kada je njena karijera u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirku već godinama gledamo na malim ekranima, ali i na pozorišnoj sceni, međutim, kako je već 12 godina u srećnom emotinovom odnosu sa izabranikom Vujadinom Savićem, s kojim ima troje dece, glumica je scenu zamenila tribinama na fudalskom terenu, parkovima i školskim obavezama svoje dece, pa je tako u prethodnom periodu nismo često viđali u medijima.

Videli ste me i niste me videli, ja se trudim da me vidite zbog posla, jer smatram da je to razlog zašto treba da budem u medijima. Svesna sam da je ono privatno neminovano da bude pomenuto i da pristuno, ali ja više volim da sam zbog posla u medijima, a manje zbog privatnog života. Bogu hvala, sad radim na jednoj novoj seriji, tako da ćete me videti i poslovno više – kaže Vasiljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vest koja je obradovala javnost jeste da je glumica trudna po 4. put, pa se osvrnula na potencijalne strahove.

Generalno nisam neko ko je plašljiv i ko ima strah, negde se vodim time da od dana do dana ako imate ljude uz sebe koje volite i koji vole vas, sve je moguće rešiti, samo polako i sa osmehom na licu sve dočekati. Nema čega da se plašim, dosta tih stvari mi je već poznato. Neke, naravno, sam i zaboravila. Sada sam svesna da sve te neke izreke koje postoje u našem narodu nisu za džabe rečene, da su mala deca - mala briga, a velika deca - velika briga, sve to nešto što prođete u mladosti sa decom, kada dođete u neke druge godine zaboravite, tako da ću se nekih stvari podsetiti. Mi smo želeli veliku porodicu i već je imamo, ali naravno, nikad dosta – priča Mirka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izjavila da priželjkuje devojčicu, Mirka ipak pol bebe još uvek ne želi da otkriva.

Nismo od tih koji o tome pričamo, niti ćutimo, ali za početak bih volela da budem živa, zdrava, prava, da budem dobra sebi, onda svojoj deci, svojm najbližima, onda naravno da budem i u poslu prisutna i da to sve dobro podnesem i odradim, pa ćemo u oktobru svi saznati i slaviti – otkriva glumica.

Ona je otkrila i da priželjkuje mirniji način života.

Mi bi da pobegnemo od kofera i novih sredina, ali još neku godinu ćemo to morati. Ovde ću biti još malo. Na školskom smo raspustu konačno, ja sam mu se više obradovala nego deca. Do septembra smo opušteni – rekla je Mirka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirka i njen izabranik, Vujadin Savić, još uvek nisu stali na ludi kamen posle toliko godina zajedničkog života.

Najbitnije je da imate zdrav odnos i normalnu komunikaciju. U svakoj svađi je na kraju najbitnije da se shvati šta je bio problem – zaključuje Mirka u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

Autor: P.R.

#Mirka Vasiljević