AKTUELNO

Prošetala stomačić!

Bivši zadrugari Alen Hadrović i Maja Marković će kroz nekoliko meseci postati roditelji, a sada su rešili da uživaju za sve pare na jednom beogradskom splavu.

Foto: Instagram.com/maja.markoviic

Naime, Maja je na svom Instagram profilu objavila nekoliko video snimaka na kojima je igrala i pevala sa izabranikom. Ona je na sebi imala duboke plave pantalone i top koji je otkrivao njen stomak i istakao njeno bujno poprsje. Ljubavni par je sve vreme pevao i veselio se, a onda su u jednom momentu razmenili sočne poljupce.

Video: Instagram.com/maja.markoviic

Mnoge je iznenadila vest da će Maja i Alen postati roditelji, a oni su za Pink.rs otkrili da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vest, ali i kada je termin za porođaj.

Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Sada sam deveta nedelja. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku. Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara – rekla je Maja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: P.R.

#Alen Hadrović

#Maja Marković