AKTUELNO

Potvrdila saznanja!

Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a za svaki njen nastup traži se karta više. Međutim, nije nepoznanica da naše estradne zvezde ulažu i u druge biznise kako bi imali dodatnu zaradu. Tako je, kako pišu domaći mediji, Prijovićka rešila da pazari apartmane na Zlatiboru koje će izdavati turistima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se navodi, ideja kod nje za ovaj korak rodila se u jeku pandemije, kada pevači nisu mogli da nastupaju, a mlada pevačica je shvatila da može lako da se desi da ne može da zarađuje od svog primarnog zanimanja. Kako se dalje piše, Prija i njen suprug Filip Živojinović planiraju da kupe čak pet apartmana, što će im dobro i doći jer mogu uvek da odsednu u svom domu kada su na planini.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevačica se oglasila i potvrdila da planira da kupi nekretnine.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - izjavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.