AKTUELNO

Noć o kojoj će brujati Srbija!

Ove večeri, nakon 10 meseci, saznaćemo ko će biti pobednik četvrte sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge". U "Nacionalnom dnevniku" na televiziji Pink uživo iz velelepnog grada koji je izgrađen za potrebe rijalitija o kom bruji region uključila se voditeljka Dušica Jakovljević, koja je otkrila da li je sve spremno za ovu spektakularnu noć.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve je spremno, jedva čekamo da krene superfinale "Zadruge" u 21 sat. Još se neke finese dorađuju, iskrena da budem i od mene se kriju neke stvari i šta će se dešavati na superfinalu najvećeg rijaliti programa na ovim prostorima, ali ja ću neskromno reći i u celom svetu. S obzirom na to da je takvo interesovanje vladalo kada je Zadruga u pitanju svih ovih prethodnih 10 meseci, takve reakcije i toliko se priča o rijalitiju, o međuljudskim odnosima, ljubavnim vezama, prilikama i neprilikama, mislim da ćemo ponovo oboriti sve rekorde gledanosti, očekuje vas vrhunski spektakl, na nekoliko punktova sve moje kolege koji su obeležili prethodnih 10 meseci. Vredno se radi, a ja ću samo reći da su svi kapaciteti televizije Pink usmereni ka tome da ovo superfinalno veče prođe onako kako naši gledaoci i verna publika televizije Pink zaslužuju jer smo njima zahvalni za sve uspehe i sve rekorde gledanosti koje obaramo non-stop - poručila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato se od 21 čas udobno smestite, pripremite grickalice i piće, jer vas očekuje nekoliko sati spektakularnog i fantastičnog programa, a nakon 10 meseci saznaćemo ko će biti pobednik "Zadruge 4"!

Autor: N.V.