AKTUELNO

NEZABORAVNA NOĆ!

Sinoć je održano spektakularno superfnale "Zadruge 4", a titulu pobednika ponela je Nadica Zeljković, majke Kristine Kije Kockar. Međutim, noć je bila propraćena mnogobrojnim skandalima i sukobima.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Pojavljivanje Tare Simov nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a najviše se čekala reakcija njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, a i ona sama bila ja zabrinuta kakav će on nastup imati prema njoj. Ša je takmičenje završio na 15. poziciji, a pri dolasku u studio na prvom intervju kod Milana Miloševića javno se izvinio bivšoj suprugi Ivani Aleksić. Nakon toga on je stugao kod voditeljke Dušice Jakovljević, a svi u studiju su isčekivali da uoči Taru Simov. Ona je sišla sa tribina i odmah poljubila repera, što je sve ostavilo u šoku. Ubrzo nakon toga usledio je i njen žestok konflikt sa bivšim prijateljem, Markom Đedovićem.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša celo veče su bili propraćeni paparacom portala Pink.rs.

Marko Janjušević Janjuš superfinalnu noć završio je na 13. mestu. Kada je napustio Rajko ostrvo i došao kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi otkrio svoje prve utiske i pozdravio se sa podrškom usledio je žestoki okršaj sa Takijem, ocem njegove devojke, Maje Marinković.

Ubrzo nakon Janjuša, takmičenje je završila i Maja Marinković, koja je zauzela 10. mesto u superfinalnoj noći Zadruge 4. Njenim dolaskom u studio usledio je žestoki okršaj sa Markom Janjuševićem Janjušem, a ona je najviše poludela kada je saznalo koliko je Janjuš vređao nju i njenog oca, kao i da je rekao da je jedva čekao da se završi rijaliti da je ne bi više gledao.

Usledio je još jedan u nizu žestokih okršaja porodica bivših zadrugara. Nakon što je Mišel Gvozdenović završio takmičenje na 9. poziciji i došao do svoje porodice, Marija Kulić se obratila njemu i njegoj majci Hani, a onda su opasno zaratili i pale su jako teške reči.

Superfinalna noć bila je još uvek u toku, a iza kulisa dešavao se pravi karambol. Naime, Marko Janjušević Janjuš i Taki Marinković ušli u novi sukob, koji je bio na ivici fizičkog okršaja, a zadrugari i obezbeđenje ih je jedva radvojilo.

Autor: A.N.

#Zadruga