AKTUELNO

Progovorio je i o sukobu sa Tarom!

Prilogom smo se vratili na brutalne svađe Paule Hublin i Tome Panića i podsetili večerašnje goste na sve što se dešavalo tokom "Zadruge 4".

Dečko je odmah video šta radi, shvatio je, i onaj koji je glup bi shvatio - prokomentarisao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se zaljubila, tada sam mislila da jesam, ali sada kad gledam, nisam bila zaljubljena, nego mi se sviđao - rekla je Paula.

Usledilo je novo uključenje, a Ana iz Beograda imala je želju da prokomentariše Paulu i Frana:

Sve najlepše za Paulu, prelepa devojka i jaka žena, na nju se lepe paraziti koje treba da vuče kroz život, svi žele da leče komplekse. Fran je samo nezreo klinac, povređeni muškarac koji ne zna kako da se izbori sa tim - prokomentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek bila u vezi i bila priznata, a zna se šta su ove koje su za pod tuš, ne pronalazim se tu - poručila je Paula Franu.
Zašto ne bi žene upotrebile muškarca za tuš i doviđenja? Zašto da oni ne budu iskorišćeni? Ne dozvoli da se paraziti kače na tebe - pitala je gledateljka.
Da li biste Vi više voleli da Vam za tatu kažu da je frajer ili da Vam za majku kažu da je ku*vetina? - uzvratio je Fran.
Tebe živcira kada neko hvali Paulu! Iznenađena sam koliko si rečit večeras, nisi u Zadruzi ovoliko pričao, stalno si izigravao jadnika. Ne može da podnese što gubi Paulu - rekla mu je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sebe oblatila više nego bilo koga, ja sam kriv što sam se sa njom mirio, isto kao što je tvoja krivica što si spavala sa oženjenim čovekom! - pričao je Pujas.
Da te pitam, Fran, sa kim si u boljim odnosima, sa Đedovićem ili sa Ša? - usledilo je pitanje.
Sa Đedovićem. Ja sam pred Ša Tari rekao da mi je i dalje na srednjem budžetu na kom je bila i u Zadruzi, ali ja poštujem izbor svog druga - izabrao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga