AKTUELNO

Provode se bolje nego ikada!

Nakon što je kao bomba u svim medijima odjeknula vest da je bivši zadrugarski par okončao svoju ljubavnu romansu nakon izlaska iz ''Zadruge 4'', Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele su smirili strasti i pomirili se.

Foto: Privatna arhiva

Par je odmah po pomirenju otputovao na odmor u Budvu, odakle neprestano kače zajedničke slike i snimke, kao da se nikada nisu ni svađali.

Foto: privatna arhiva

Anja je ekskluzivno za naš portal otkrila da se sve dogodilo spontano i da nikad nisu bili jači, jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, a sada se oglasio i Cvele:

Foto: Privatna arhiva

Sasvim spontano je došlo do pimirenja. Zadesilo se da se nalazimo na istom mestu na moru, i dogovorili smo se da se nađemo i popričamo. Dosta toga se promenilo i odlučili smo da damo šansu jedno drugom. Mogu reći da je sada odlično. oboje smo srećni i siguran sam da neće dolaziti do situacija kao što su bile. Odnos nam je nikad bolji i gajimo optimizam da će sve biti kako treba - priča Cvele za Pink.rs

Foto: privatna arhiva

Pink.rs vam sada donosi ekskluzivne fotografije sa odmora iz Budve, gde se jasno vidi da par uživa u vrelim julskim danima.

Vrele ulice Beograda zamenili su plavim jadranom, a vožnja na džet skiju im predstavlja posebno zadovoljstvo.

Foto: privatna arhiva

Autor: M.M./P.R.

#Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele