AKTUELNO

Otvorili dušu.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita". Pre nego što je počela emisija, ekipa našeg portala obavila je intervju sa njima.

- Kako se osećate nakon izlaska iz rijalitija?

Meni je ovo već drugi put da izlazim iz rijalitija, navikao sam. Nismo se odmorili, nismo se naspavali, ali planiramo - rekao je Stefan.
Trčimo tamo, trčimo ovamo... Stalno smo zajedno, ali ne stižemo ni da popričamo, ni da se odmorimo. Haos - dodala je Jovana.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- O čemu ste prvo pričali kada ste izašli?

Prvo su nas sačekale informacije o našem učešću, lepe neke informacije o našim porodicama. Videli smo da su uz nas. Pričali smo o situacijama koje su nas zadesile. Videli smo da nije tako kao što smo mislili - rekao je Stefan.
Mislili smo da nemamo podršku, pitali smo se da li naše porodice misle da smo mi ti koje su oni odgajali i sa kojima su živeli. Bar kod mene, dovedena sam u zabludu, ko sam, šta sam... Da li je vredno ono za šta se borimo i da li smo stvarno toliko najgori... Uz ogromnu podršku, ljude koji nisu spavali zbog nas, uz naše porodice smo vratili staru energiju, samo smo fizički umorni, ali zajedno smo, to je naša pobeda - dodala je Jovana.

- U "Zadruzi" si rekla da ćeš se čuti sa Lukom, da li si se čula sa njim?

To sam rekla na samom početku kada sam donela odluku da raskinem. Nisam se čula i neću se čuti - odgovorila je misica.

- Zbog čega si donela tu odluku?

To je priča koja je ostala iza mene. Ne zanimaju me stvari koje nisu deo mog života, mislim da treba da se fokusiram na priču sa Stefanom i na našu ljubav. Ja sam srećna, nema potrebe da se objašnjavam, niti da se susrećem, niti da prva kontaktiram nekog. To se sigurno neće dogoditi - istakla je ona.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Mnogi su komentarisali tvoju reakciju prilikom gledanja uspomena, kada je emitovan prilog iz emisije Ivane Šopić, gde je Luka gostovao. Da li te je to povredilo?

Nije, ja nisam ni znala da je Ivana voditeljka, nisam znala da će on pristati, niti kako će se to odigrati. Čula sam da je rekao sve najlepše, hvala mu na tome. I sam je rekao da nema ništa ružno da kaže. A što se tiče toga što ga je Ivana pozvala, to je sve šoubiznis. Prošlost je iza nas. A to što je meni prikazano baš to, to mi je rijaliti za bebe, smešno mi je to. Svako ima svoj život, ja se tim ne bavim - odgovorila je misica.

- Pošto je pristao da gostuje kod Ivane, a pre toga se nije oglašavao, da li misliš da je to namerno uradio?

Ne bih previše komentarisala, ja sam samu sebe tamo upoznala, ta priča me ne zanima. Drago mi je da je rekao sve najlepše, kao što ja pričam o njemu. Neka se priča tu završi - dodala je Jovana.

Stefan je imao reakciju na ovo pitanje, pa smo ga upitali da li ga je ovo pitanje poremetilo.

Ja nemam šta da komentarišem, ne bih se mešao u njihov odnos, podržavam sve što ona odluči. Ja dečka ne poznajem da bih znao kako se on ponaša. Neka su svi živi i zdravi - nadovezao se Stefan.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Da li ste razgovarali o svojim problemima?

U suštini, mi nismo ni imali probleme, čak ni to što sam ja umislio. Sve sam umislio, pravio sam filmove - rekao je Stefan.
Imali smo pritisak, drago mi je što smo se upoznali tamo u najgorim uslovima, realnost i spoljašni svet nam je med i mleko. Ni jednu jedinu stvar nismo imali da odreagujemo kao što smo tamo - zaključila je misica.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P. / M. I. / A. N.