AKTUELNO

Jovani popuštaju kočnice!

I dalje je u toku emisija "Narod pita", Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić sve vreme vode rat sa tviterašima, publikom koja se uključuje večeras u studio pa čak i bivšim zadrugarima. Darko je ponovo pročitao par tvitova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada neko ko je završio fakultet, kada slušam odvratnu zmijurinu sve se više uveravam koliko je bolesna - glasio je tvit.
Uverićes se tek - odbrusila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se pravi luda ova likuša, šta je utanjila glas i pravi se fina - pročitao je Darko.
Da se obratim, nisam utanjila glas, baš sam drska, kažu mi ljudi sada moji da se opustim i da se smirim da su sve nn lica. Znam da sam napu*avala neke ljude jer sam bila na izmaku snage, sada kad sam povratila energiju, sada mogu sve da postavim sve na svoje mesto - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si bila sa Lukom Jovićem? - pročitao je voditelj.
Nikada nisam bila sa Lukom Jovićem, niti smo se viđali niti smo se videli, niti smo imali nešto. Ne znam zašto se ova priča i spominje - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka joj neko javi da fakultet kreće u oktobru, ona nije prošla pored fakulteta - bio je naredni tvit.
Neću da objašnjavam, nemam živaca, znam šta sam rekla - misica je odbrusila.
Kako je mogla na oči ocu, posle onoga što je rekla o njemu, da je kriminalac, sve ono što je pričala Čorbi? - bio je sledeći tip.
Njemu je žao što nisam rekla više da ne misle da sam drvo bez korena, da možda ne istresu sve frustracije na meni. Pomenula sam oca, govorila njegov broj kao apel za pomoć, da dođe po mene, ne znam da li je to pušteno uopšte. Ja možda nisam imala sve u životu, ali sam lepo odgajana, vaspitana sve su mi pružili, oni su rasli uz mene, možda sam zato i drugačija, zbog tog odnosa. Uvek sam imala vetar u leđa, ja sam srećno dete, koliko god da me nazivaju jadnicom, bednicom i slično. Sram vas bilo za sve što ste rekli, tipa da se vratim u golubarnik kad ostaviom Stefana - odgvorila je misica.
Gde živiš sada? - bilo je sledeće pitanje sa Tvitera.
Sad je kod mene, prvu nož sam je pustio da ide ali posle - našalio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si imala frku, ipak je tamo njegov otac, Kristina? - pitao je Darko.
Veći pritisak je bio kada sam izašla, nisam znala kako će biti, bolje da mi je unutra bilo tako kako jeste, a napolju lepo. Kao da me znaju već sto godina, ne osećam se kao stranac, jako mi je lepo - odgovorila je Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga