AKTUELNO

Bukti rat nekadašnjih drugarica!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić gostovali su u sinoćnoj emisiji ''Narod pita'' na televiziji ''Pink'' i tom prilikom ogolili dušu o svemu što je zanimalo gledaoce. Tenzija u studiju je u par navrata dostizala vrhunac usled klinča sa gledaocima.

Voditelj Darko Tanasijević je iskoristio priliku da pita Jovanu da li joj je Sanja Stanković nadoknadila honorar koji je obećala, budući da Jovana nije otkrila njenu i Anđelovu tajnu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije, neka svima to što su radili ide na čast, to je sve što imam da kažem - odgovorila je Ljubisavljevićeva kratko, a sada se za Pink.rs oglasila i Sanja Stanković:

Videla sam šta je mala lažljivica rekla. Treba da je bude sramota bilo šta da kaže na tu temu. Koliko se sećam tad smo bile jako dobre, a ona kao moja drugarica se sve vreme gledala i flertovala sa Anđelom dok sam ja bila u nekoj priči sa njim. Pritom je znala koliko sam bila zaljubljena i koliko mi je bilo teško. Tako da nema šta meni da ide na čast već njoj lažnoj prijateljici - poručila je Sanja Stanković.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.M.

#Jovana Ljubisavljević

#Sanja Stanković