AKTUELNO

Otvorio dušu uživo u programu televizije ''PINK''!

Ovog nedeljnog popodneva kod Bojane i Tijane u studiju ''Premijera - Vikend specijala'' gost je čuveni pevač Slobodan Sloba Radanović, koji se proslavio u ''Pinkovim Zvezdama'' i ''Zadruzi 1''.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nedavno održao promociju prvog albuma, sa osam novim pesama i osam novih spotova, a sam pevač je autor čak tri numere sa albuma.

Ponosan sam na svoj autorski rad, ali i na ceo tim. Spremao sma ga godinama, na taj album sam stavio i 5 starih pesama, hteli smo da ga izbacimo odjednom, da ljudi steknu celokupan utisak - priča Sloba.
Reakcije su fenomenalne, nema loših reakcija. Rekli su mi ''Možemo da kažemo šta hoćemo, ali izbacio si osam kvalitetnih pesma.'' Hteli smo da proguramo neku bržu pesmu, ali balada je pobedila. Ja svaku volim na svoj način - dodaje on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkriva kako je naišla inspiracija za pisanje pesama.

Celog žiivota sam pisao i išao na takmičenja iz srpskog jezika, ''Naivnu'' i ''Stjuardesu'' sam ja napisao. Ozbiljnije sam počeo da razmišljam o tome tokom korone. Drago mi je da sam se i u tome pronašao, umem da osetim senzibilitet kome kakva pesma treba - priča pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško je nešto postiči jer se sve dešava preko noći. Bara puna krokodila je postala veća.

Mama Draginja je bila glavna zvezda promocije, a nema sumnje da mu je ona bila najvažniji gost.

Naravno, ona mi je najvažniji gost. Pogotovo što je u takvom stanju, teško se kreće, ali želeo sam da bude tu. Možda mi nisu u svim situacija roditelji pomagali, ali nikada me nisu sputavali. Čak i kad nisu, hteli su da ja to ne osetim. Ja nisam neko ko je problematičan, poročan i slično. Nikad nisu imali problem sa mnom, tako da su navikli na normalne stvari od mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnuo se na peh koji se dogodio u teretani prilikom čega je spasio napadnutu devojku za pultom.

Bio sam zatečen situacijom, nisam znao šta se dešava. Rekli su mi da momak napada radnicu, i ja sam prišao i izvukao ga napolje. Ona se tek posle zaplakala i rekla mi da je udario. Ne mogu da verujem da se to dešava, ne mogu da verujem da je tu bilo 10 ljudi, a da niko nije doreagovao. Ja ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalo da nisam uskočio u taj incident. On je posle normalno komunicirao sa mnom, ja sam mu održao kratko predavanje, a on se pravdao. Ne treba biti nem na nasilje! - zaključio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Sloba Radanović