AKTUELNO

O ovome se priča još od "Karaoke obračuna".

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Aleksandri Nikolić, a zatim je porazgovarala i sa Filipom Carem.

Aleks, rekla si da bi rado raskrinkala neke zadrugarke da se vrati vreme. Da li si raspoložena da odaš koga? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, znaš kako. Ne bih nikoga odrukala, ne bih pričaka neke stvari o njima. Rekla sam šta sam imala. Mnogi su pričali laži o meni. Nisam znala da Kristijan ima tako loše mišljenje o meni, Milica je davala neki intervju za mene, kada je Bora ležao pored mene i nešto mi stavio ovako ruku, a tad smo pričali o Milici. A meni je podrška slala klipove kako se ona i Filip muvaju. To me je nerviralo, ali ja neću nikoga da drukam, za mene je rijaliti završen - odgovorila je Aleks.
Rekli si da je Filip imao nešto sa nekom devojkom i da su uspeli to da sakriju -
Anja mi je to rekla u izolaciji da joj je neko rekao za Ivanu Marinković. Ne tvrdim da je to istina, ali tako sam čula. Znam da su spavali jedno vreme u krevetu istom - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, da li planiraš da kontaktiraš Jelenu Pešić? - pitala je Ivana.
Pa, čuo sam se nešto sa njom. Ne preterano, ne puno, čuli se prijateljski. Prvom prilikom kada bude htela, mogla, zašto da ne... Samo da prijateljski odemo na piće, ručak... Znam da je i sa njene strane prijateljski, još se nismo upoznali - istakao je Car.
Da li misliš da se Mina pomirila sa tobom samo da bi pokazala da ti je broj jedan? - pitala je Šopićeva.
Ne mislim, nije trebalo možda tako brzo da se pomirimo. Ona ima probleme neke u svojoj glavi, kao i ja. Ne bih voleo da pričamo o tome. A ovo za Jelenu, čuli smo se kratko, popićemo piće prijateljski - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.