AKTUELNO

Ne krije da je u njega bila najviše zaljubljena!

Filip Car osvrnuo se na svoje učešće u "Zadruzi 4", pa otkrio koje su ga greške najskuplje koštale i šta bi sada promenio:

Kajem se zbog dosta svađa i što nisam krenuo drugim putem kroz rijaliti. Promenio bih dosta toga, kad bih ponovo ušao u Zadrugu, dobro bih razmislio da li bih ponovo ušao u neku vezu i borio bih se samo za jednu vezu, to mi je bila najveća greška. Da Aleksandra nije bila toliko bliska sa Kristijanom i da nije bilo Tome Panića... neka radi osoba šta želi dok nije sa mnom, ali dok je u vezi sa mnom, to mi je užasno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prvi pogrešio, prvi si izjavljivao da ti se dopadaju neke druge devojke, znao si sve i onda sam ja napravila ono što jesam na svoju štetu - odgovorila je Aleksandra.
Oboje smo pogrešili, za mene si više kriva ti, za tebe sam više kriv ja - dodao je Car.

Usledilo je novo uključenje za večeras:

Aleksandra, drago mi je što si pokazala najbolje od sebe. Care, ti si nestvarno šarmantan i duhovit, sve vreme sam te obožavala, nisi ti kriv što si imao pogrešne devojke. Sanja, u koga si stigla da se zaljubiš za 4 meseca, Anđela, Frana i Cara? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, ja sam devet meseci bila unutra, najviše sam bila zaljubljena u Anđela - odgovorila je Sanja.
Sanja, da li voliš momke svojih drugarica, s obzirom da je Anđelo bio sa Teodorom, a Car sa Minom? - usledilo je novo pitanje.
Ja sam mnoge ljude izgubila zbog odnosa sa Anđelom, mislila sam da će biti vredno, ali sam polupana ušla u Zadrugu, pogubila sam se. Izgubila sam kompas u ovoj Zadruzi, slažem se da sam bila najgora, ne mogu da pobegnem od svega toga - priznala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga