AKTUELNO

Da li je njegova sumnja osnovana?

U toku je emisija "Narod pita", u studiju ove večeri Sanja Stanković, Aleksandra Nikolić i Filip Car. Naredno uključenje je bilo iz gledateljke iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Dunja iz Beograda. Želim da se osvrnem na gledateljku od malo pre, ono što je rekla za Filipa. Pa valjda i on bira devojke ne samo one njega, ne znam o čemu se rade. Može li on da kaže nešto na ovu temu? - rekla je gledateljka.
Da niste neka bivša tašta? Kao da vas poznajem, poznat mi je vaš glas. Ne pamtim ljude po izgledu ali po glasu svakako. Kao da vas znam od nekud. Ja njih izaberem one mene i svi imamo pogrešan pristup - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je za mene najbolja bila šta mislite? - pitao je Filip gledateljku.
Nije ni jedna ako mene pitaš, ti si previše nerbozan, napet. Ili si mamuran ili popio ili gladan, ne znam šta prouzrokuje takvu nervozu - zapitala se gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala bih ja svašta ali ne bih da vređam a i on je izuzetno nerapoložen tako da nemam šta. Mnoge si loše reči izgovarao, misliš li da tvoje reči bilo šta da umanji? Ti si ne jednom nego sto puta izgovarao iste stvari - obratila se Dunja Caru.
Ne može zato sam i rekao da nemam razvijenu socijalnu inteligenciju, ja imam grižu savesti ali za sebe - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da bude dobar čovek onaj koji uvrede i loše reči izgovori više puta, ne jednom ne pet nego pedeset - izjavila je Dunja.
A šta vi mislite, treba li da imam grižu savesti prema Mini, gotivite li Minu? - zapitao je Car.
Ona nije tu i nema potrebe da komentarišemo - rekla je gledateljka iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako misliš da ispraviš greške uopšte? -nastavila je gledateljka.
Jel to mislite na Minu? Govorio istinu ili ne ako sam rekao na ružan način onda je to loše ja sam to svestan toga i radiću na takvim stvarima - nastavio je Filip.
Svakako treba da se vidi promena u tvom ponašanju, a ne da sve bude isto. Iste rešenice smo čuli trista puta, mislim da si bezobrazan i folirant - zaključila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga