AKTUELNO

Nova svađa u studiju!

Emisija "Narod pita" je u toku, gosti su Sanja Stanković, Aleksandra Nikolić i Filip Car. I ove večeri tenzija među bivšim zadrugarima ne zaostaje. Nakon reklama se nastavila svađa bivših partnera Filipa i Sanje, a onda se uključila u studio gledateljka Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo si poljuljan pa si se iznervirao, ti si iskompleksiran
Ja iskompleksiran, ti si povređena, upadaš mi u pitanje! Imao sam odnos i svađe sa Aleks, pa smop sada normalni. Ko si mi ti uopšte

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Snežana ovde. Poseban pozdrav Caru. Jel moguće da dozvoljavaš da te ove devojku izvedu iz takta? - pitala je gledateljka.
Ja Sanju jesam uvredio jesam se svađao ali šta sad da radim, sad glumi gospođu sedi ovde i urla na mene. Njoj je sve uvek au, zato što jauče zato joj tako i ide. Znate kopliko mi treba da odavde izađemo i odemo negde gospođo? Samo 14 minuta mi treba da ode sa mnom gde god - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da je Matora zaslužila zaslužila sve od tebe kaješ li se? - pitala je gledateljka Sanju.
Zaslužila je, nije mi žao uopšte, ne znam šta je problem - besno je rekla Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala ko si dok nisi bila sa njom, a posle si jurila Filipa Cara, Iskoristila si Matoru, iskoristila je, kad si dobila ime i prezime onda si je šutnula i htela da budeš sa Filipom, e ne moće to tako - odbrusila je Snežana.
Ma nemojte molim vas, nisam ja njega jurila gospođo nego je on bezobrazan, a ja imam ime i prezijme odavno! - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da glumiš žrtvu, nema potrebe, prvo Fran, pa Anđelo, pa Car, na kraju ćeš da završiš sa Matorom, za tebe muško nema - nastavila je gledateljka.
Gospođo imate li još jedno pitanje? - pitala je Ivana.
Imam pitanje za Aleksandru, mnogo si nešto mirna a nisi bila mirna u Zadruzi - pitala je Snežana.
Naučila sam dosta toga, sredila sam sve napolju, nema potrebe više tako da se ponašam, tako da sam se opametila. Svesna sam da sam iritantna, tako da je red da budem mirna odgovorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga