AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Mladi autor i izvođač, Mihajlo Veruovič Vojaž otkako se pojavio na muzičkoj sceni, broji milionske preglede u rekordnom roku na Jutjubu od izbacivanja pesme, a kako su klubovi ponovo otvorili svoja vrata, jedan od njegovih nastupa dostigao je čak i tri hiljade ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jul smo započeli radno. Tri nove pesme. ''Kartel'' je solo pesma koju sam uradio iz komercijalnih svrha, jer znam šta će da se proida. ''Bounce'' je neki moj apetit da idem ka internacionalnoj karijeri, što sam tom pesmom i ozvaničio, a ''Aman'' je jednostavno jedno veliko ostavarenje nekog dečačkog sna, jer Rasta je don muzike, čast mi je da sam uspeo da napravim pesmu sa njim - priča Vojaž.

Foto: Instagram.com

Ovom prilikom ispred objektiva premijerne kamere, osvrnuo se na saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom.

Do naše saradnje je došlo tako što sam ja njega kontaktirao, da radimo nešto, ne da radimo duet, već da radimo jednostavno. Sastavljali smo kompozicije u studiju, dok nisam počeo da radim ''Aman'', gde smo shvatili da može biti duetska pesma, jer je jako lepo legao njegovom glasu, strofe jako idu uz moj fazon - zaključio je Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

O njegovom raskidu sa mladom Anđelom Ignjatović Breskvicom brujao je ceo Balkan, jer ovaj mladi par je osvajao srca mlađe populacije svojom pojavom i pesmama koje su radili u duetima. Nakon raskida nastavili su solo karijere, a Breskvica je nedavno pesmu posvetila upravo njemu.

Dobra je pesma, nije moj ukus i stil muzike, ali vidim da je prošla. Veliki pozdrav na nju, svu sreću joj želim sa daljim projektima. Ja svoje nastupe otvaram sa pesmama koje sam pevao u duetu sa njom. To radim iz poštovanja prema vremenu koje sam proveo sa njom, iz poštovanja prema publici koja je nas zavolela. Ništa loše nisam rekao za nju, i nisam otkrivao naše privatne stvari, i mislim da ne treba. Publika ne treba da donosi sud o tome šta se dogodilo između nas. Pričalo se da sam je prevario, ali to je daleko od istine. Publika nije tu da donosi sud, bila je ljubav, ali nestala je, mogu sad da uživaju u muzici - zaključio je Mihajlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj intervjua najavio je saradnju koja će pomutiti um svima, ali odlučio je da ostane misteriozan.

Ide ozbiljna saradnja, najveća do sada, uskoro ćete imati priliku da čujete hit godine. Mnogo smo se trudili da se ta saradnja desi, shvatićete kada čujete - otkrio je Veruović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Breskvica i Vojaz