AKTUELNO

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, uskoro će dobiti četvrto dete!

Njihova deca - sinovi Andrej i Mihailo i ćerka Adrijana početkom oktobra dobiće sestru, što su tek nedavno i sami saznali.

Ćutali smo dok nismo bili sigurni da je sa bebom sve u redu. Klincima je često jezik brži od pameti i ponekad iz najbolje namere žele da podele nešto za šta možda nije pravi trenutak. Oduševili su se, svesni su da će njihov tim dobiti pojačanje. Mi smo praktično imali tri bebe koje su rasle zajedno, i oni sad jedva čekaju da dođe nova, a ja ću opet uživati u čistoti i mirisu neiskvarenog bića. Mislim da ću sada drugačije doživeti odnos s bebom jer sam i sama rasla sa decom.

Foto: Pink.rs

Iako su već dugo porodica, imaju troje dece, dok je četvrto na putu, Mirka i Vujadin još uvek nisu u braku.

Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, od dekoracije do zavesa, a s vremenom sam postala zrelija i iskusnija, svesna činjenice da nema potrebe za svim tim detaljima. Da smo se ranije venčali, imali bismo manji problem s prostorom, pošto se krug prijatelja znatno proširio s godinama. Oni su nam najveće bogatstvo, jer je najvrednije kad imate stabla na koja možete da se naslonite. Šta god da posedujete, a nemate s kim to da podelite, džaba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić