AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević najavio je još jedno uključenje, a gledalac koji se uključio u emisiju "Narod pita" je prvo iskritikovao Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića zbog toga što su vređali publiku kada su gostovali u ovoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve pohvale i za Sandru i za Đedovića, ali moram da kažem Sandri gde se sapliće. Ona hoće sve lepo da kaže, ali kad je pukne adrenalin, malo skrene sa šina. Lako ju je iznervirati. Za Đedovića znamo da nije blag i ne treba da bude. Ja sam se pripremi za gosta koji večeras nedostaje, pa bih voleo da mi Đedović kaže jednu stvar. Nenad Aleksić je imao saplićanje sa Draganom MItar, onda je ušla Ivana. Imajući to u vidi, kako nije Đedović mogao da predvidi kataklizmu sa Tarom i Ša - pitao je gledalac.
Znate kako, ja nisam institucija za zaštitu propalih brakova, naročito kada neko, u ovom slučaju Ša ne poštuje svoju partnerku. To je njegova priroda. Pre ulaska imali smo susret, pred Ivanom mi je Ša rekao da ono sa Draganom nije bilo tačno, da su ga kao napali. A onda kada smo bili u karantinu, ja sam se smejao jer sam znao da su to te muške laži. Rekao sam mu: "Lepo si zbrslao Ivanu". On je rekao da će ove sezone da joj proda istu foru ako se desi isto ove sezone. A otkriću još mnoge stvari. Ša je onu noć kada je izlazio u oldtajmeru rekao bratu da jedva čeka da vidi Ivanu i da ga Tara ne zanima, a onda se desila jeziva promena. On je neko ko je "emotivni invalid" - otkrio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, kako to da ti, Marko i Mića ste preskočili da je Tara Ša pljuvala? Pominjali ste šamaranje, diskvalifikaciju, ali i pljuvanje je ozbiljna stvar. Zašto vam to nije palo na pamet kao argument? Možda bi ga to osvestilo, to je jače od šamara? - pitao je gledalac.
U pravu ste, mi smo mogli da damo sto i jedan primer za to šta je ona njemu radila. Ali znate, kada preko puta mene stoji čovek kome ja sve to pričam, situacije za koje je pre toga on imao paklene reakcije, a onda meni govori da je sve oprostio i da će sve oprostiti i da ne zna što se mi čudimo što je oprostio. Ja sam vikala, psovala, samo da bih ga osvestila. On ima jednu vijugu više od kokoške, samo da ne bi k*kio po dvorištu - istakla je Sandra.
Ja bih samo jedan komentar za Alena i Maju Marković. I Alen je progutao knedlu žestoko, muški... - dodao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

A jeste primetili kako je ušao sa plavom kosom i kako je hteo da sa plavom kosom da izađe i ide kod žene, kao da se ništa nije desilo - rekao je Đedović.
Pa to je ta psihopatologija. Pusti ti njega, vrlo brzo ćemo videti ono o čemu ti insistiraš - dodao je gledalac.
Dovoljna je njemu Takica. Inače, čuo sam se sa Mensurom juče, rekao mi je da su mu te rijaliti učesnice samo jednokratna šala... Da se zna za šta su one, da sigurno nisu za nešto ozbiljno - nadovezao se Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.