AKTUELNO

Tri dana nakon što je rodila drugo dete, pevačica Nikolija Jovanović napustila je porodilište "Narodni front".

Pevačica, koja je pre pet godina postala majka devojčice kojoj su ona i njen suprug Relja Popović dali ime Rea, 17. jula se porodila po drugi put i na svet donela još jednu ćerkicu, kojoj se najviše obradovao ponosni tada, ali i baka Vesna Zmijanac.

Porođaj je protekao u najboljem redu, te su Nikolija i beba danas od lekara dobile "zeleno svetlo" da mogu da odu kući, što je obradovalo Relju, koji je sve spremio za njihov dolazak i uputio se u "Narodni front" po njih.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je sa bebom porodilište napustila danas nešto oko podneva, u pratnji svog supruga Relje. Nikolija je blistala u nežno roze, lepršavoj haljini, dok je u prvi mah lice krila naočarima i zaštitnom maskom, ali je brzo pokazala široki osmeh. Inače, zanimljivo je to što je Nikolija bila u papučama, što je privuklo pažnju svih okupljenih fotoreportera.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo - rekla je Nikolija, a Relja je dodao:
Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao, sad nisam. Bio sam malkice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra treba da je vidi. Biti otac drugi put je veoma lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikolija i Relja su iz porodilišta izašli ruku pod ruku, pao je i poljubac, a ponosni tata, koji je nosio nosiljku s bebom, udobno je ženu i dete smestio u svoj luksuzni četvorotočkaš, kojim su se uputili ka svom porodičnom domu.

Autor: D.T.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović