AKTUELNO

"Namerno me je provocirao, znao je da ću da poludim" - kaže Maja.

Marko Janjušević Janjuš čvrsto je obećao da se više u životu neće javiti, međutim, ona ne misli tako, priznala je u intervjuu za domaće medije.

- Jedno su želje, a drugo mogućnosti. Znam da će uskoro da se javi jer je tako bilo i kad smo prošli put izašli iz rijalitija. On mene voli, to je i sam pričao, tako da neću da sumnjam. Jasno mi je da mu nedostaje porodica, ali čim bude proveo dovoljno vremena sa njima, meni će da se javi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se tvoj otac Taki smirio posle okršaja s Janjušem?

- Taki je besan, on je hteo da napravi haos na finalu i po svaku cenu hoće da odvoji Janjuša od mene. Razumem ga jer smatra da Marko i ja nemamo budućnost, tako da s ove tačke gledišta on ne bi da se pomirimo. Ne razmišljam ni ja sada o pomirenju. Hoću da se fokusiram na neke druge stvari, na porodicu i karijeru.

Šta te je posle svega najviše povredilo?

- To što je Janjuš konstantno radio stvari za koje je znao da me nerviraju. Namerno me je provocirao, znao je da ću da poludim, a sve da bih sebe povredila. Ako nekoga stvarno volite, nećete da nervirate tu osobu, nego ćete da se trudite da budete u što boljem odnosu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

I kako bi Taki reagovao da zatekne Janjuša u tvom stanu?

- Ne smem ni da razmišljam o tome. Mislim da Taki više nema nameru da gleda moje ispade i svađe s Janjušem i i da je to razlog što je doneo takvu odluku. Ne bih svakako sad da ih spajam jer su obojica ljuta jedan na drugoga.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Kako podnosiš kritike na račun tvog učešća u rijalitiju?

- Nisam bila svetica, ali sam bila iskrena do koske, zato me i ne zanima šta ljudi pričaju. Nisam glumila nikome prijatelja, nisam glumila ljubav i nisam glumila tokom svađa. Bila sam ono što sam i u spoljnom svetu, a na kraju krajeva, svako ima pravo na svoje mišljenje.

Da li si preterivala kad si tokom svađa udarala glavom o zid?

- Bilo je trenutaka kada sam stvarno gubila kontrolu, ali sam se posle toga i kajala. Niko nije vredan toga da sebe povredim, ali tako reagujem i tu ne mogu ništa da promenim. Svakako, kad su takve stvari u pitanju, normalno je da doživite nervni slom. Mi smo u rijalitiju osuđeni jedni na druge i ne možete samo da odete napolje kad ste na nekoga ljuti. Zato sve tako eskalira i to je normalno.

Foto: TV Pink Printscreen

Uskoro se opet operišem

- Konačno sam zadovoljna izgledom, ali planiram da izmenim još neke stvari na sebi. Nije u pitanju teži zahvat, ali pustiću da sami primetite šta sam uradila kad se sve završi. Zato ne bih da pričam o tome, uveliko se dogovaram s doktorom o svemu. Tata tvrdi da mi ništa nije potrebno, ali uvek sebi nalazim mane, čak i kad ih stvarno nemam - rekla je Marinkovićka.

Autor: pink.rs

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš