AKTUELNO

Evo o kome se radi!

Reper Nenad Aleksić Ša je ovih dana ponovo u žiži javnosti, što zbog navodnog raskida sa Tarom Simov, što zbog žestokih sukoba koje ima sa svojim bivšim cimerima, među kojima je najburniji onaj koji ima sa Markom Đedovićem.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Međutim, Đedović nije jedini zadrugar sa kojim je Ša bio dobar, a sa kojim trenutno vodi rat. Sanja Stanković je gostujući u emisiji "Narod pita", koja se emitovala u nedelju, otkrila da ju je reper otpratio sa Instagrama, što je Stankovićeva shvatila kao da ne želi više da bude u dobrom odnosu sa njom. Zbog ovoga, Sanja je odlučila da tuži Ša zbog svih optužbi koje je izneo na njen račun tokom svađa koje su imali u "Zadruzi 4".

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja će se ove noći u emisiji "Narod pita" suočiti sa svojom bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom, a zanimljivo je u čijem se društvu našla par sati pre emisije.

Foto: Instagram.com/mrs_s.happy

Naime, Sanja je otišla na ručak sa Jelenom Batos, koja je u "Zadrugu 4" ušla da pomogne Nenadu, ali su se više puta našli na ratnoj nozi. Da li je Ša bio tema ovog ručka, saznaćemo večeras nakon emisije "Amidži šou", kada će voditeljka Ivana Šopić ugostiti Sanju i Matoru.

Foto: Instagram.com/mrs_s.happy

Autor: M. P.

#Jelena Batos

#Narod Pita

#Nenad Aleksić Ša

#Sanja Stanković

#Tužba

#Zadruga

#Zadruga 4