AKTUELNO

Tenzija raste!

Omiljena emisija verne publike rijaliti šou-a Zadruga "Narod pita" je upravo počela. Gosti koji će ove noći biti na vrućoj stolici, razgovarati sa publikom, biti na meti Tviteraša i ostalih društvenih mreža su Jovana Tomić Matora i njena bivša partnerka Sanja Stanković. Njih dve se prvi put suočavaju nakon izlaska iz Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, da li se razlikuje tvoj izlazak sada tvoj od prethodnih Zadruga? - pitala je Ivana.
Razlikuje se, dozvala sam se pameti. Napravila sam prioritete u životu. Znam da od tebe neću moći da sakrijem ništa jer smo živele zajedno- rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

I od Sanje je teško sakriti bilo šta, jer te zna bolje od mene. Jovana ti je pružila ruku večeras - dodala je Ivana.
Danas sam prvi put gledala klipove, mnogo toga sam dobila za Jovanu, šta je sve radila meni iza leđa, biče mi mučno - žalila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja kad je ulazila u Zadrugu 4, nije mi pružila ruku zato ja sada jesam. Osetila sam potrebu bez obzira što nemamo kontakt i što smo završile. Da li misliš da je to relavantnije od recimo naših prijatelja. Da li misliš da si trebala da se javiš čoveku koji ti je mnogo pomogao i rešio životna pitanja. Trebala si bar da se javiš - rekla je Matora.
Nije se on meni javio a ne ja njemu. Toliko mi je učinila da je svašta prilača iza leđa - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričamo o Ljubi Pantović, danas ste bile na ručku? - pitala je Ivana.
Da, ni njoj se nije javila a ni Mininom dečku. Noj je ta žena završtila nešto jako bitno treba sliku iznad kreveta da je drži. Ali dobro, ja više ljude koji drukaju i izdaju prijatelje ne interesuje me. Trudiću se da odgovaram narodu, nemam problem da kažem ko sam i šta sam. Nisam tu da se raspravljam, ti mene poznaješ, šta sam prošla, ti si upućena u to. Mi smo bile bivši parteri ne samo rijaliti učesnice, problemi koje mi imamo su realni i veliki problemi. Kajem se i neću više da uvlaćim druge ljude u sve ovo - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja tebi uradila apsolutno ništa! - odbrusila je Jovana.
Pričala si o meni, o mojoj majci, porodici, o mom potencijalnom detetu. Morala sam bečeške da hvatam da bih sve zašamtila - naveka je Sanja.
Jedina stvar koju sam rekla da ću je pratiti i izvući listing. I da nisi krala muževe da nisi krala muževe od mojih drugarica ne bi bilo tako. Da se nisi je*avala sa njima ne bih - rekla je Matora

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga