AKTUELNO

I dalje strahuje!

Tanja Savić ne izlazi iz kuće danima, kako kažu njene komšije, a razlog je taj što se plaši da joj Dušan Jovančević, s kojim je i dalje u braku, ponovo ne otme sinove Maksima i Đorđa.

Ekipa Kurira bila je u Smederevu, u kraju gde pevačica stanuje, a komšije su otkrile o pevačici mnoge nepoznate detalje.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

- Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - rekli su radnici, dok je jedna komšinica bila oštrija na rečima prema Savićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve.

Foto: Pink.rs

Autor: M.K.